Бред Пітт вирішив забути про перемир’я з Джолі

56-річний Бред Пітт шокований діями 45-річної Анджеліни Джолі. Актор має намір завдати удару у відповідь екс-коханій.

Зірки фільму «Містер і місіс Сміт» за останні місяці налагодили відносини і навчилися заново дружити. Але виявилося, що це був не кінець холодної війни, а всього лише затишшя перед бурею. Судовий розгляд по спільну опіку над дітьми зірок знову став каменем спотикання екс-коханих.

Джолі відчула, що програє, і спробувала затягти процес, який вже і так триває чотири роки. Пітт хотів врегулювати все мирним шляхом, благаючи актрису подумати про синів і дочок. Однак не домігся розуміння і вирішив вступити в битву.

«Бред вважає, що Анджеліна зайшла занадто далеко. У нього не залишилося жодного іншого варіанту, окрім як дати жорстку відсіч», – розповів інсайдер Us Weekly.

Цей крок Пітта ознаменує остаточний кінець недовгого перемир’я акторів. Ще недавно зірку «Одного разу в … Голлівуді» бачили біля будинку екс-коханої. Бред став приватним гостем Анджеліни після того, як вони пройшли курс сімейної терапії. Тепер же Джолі має намір відвести дітей подалі від їх батька.

Новий скандал почався з бажання актриси відкликати суддю. Багатодітна мама не змогла прийняти поразки і пішла на крайні заходи. Рішення Анджеліни було шокуючим, адже вона особисто затверджувала Джона Удеркірка стосовно питання опіки. Крім того, цей же суддя одружив акторів.

Читайте також: Анджеліна Джолі намагається затягнути процес розлучення з Бредом Піттом

Поділись


Новини партнерів