Анджеліна Джолі намагається затягнути процес розлучення з Бредом Піттом

45-річна американська актриса незадоволена ходом шлюборозлучного процесу з 56-річним Бредом Піттом. У Анджеліни Джолі просто здали нерви.

Зірка «Малефісенти» раптово зажадала замінити суддю Джона Удеркірка, який веде справу про її розлучення з голлівудським секс-символом. Дії Анджеліни здивували публіку, адже вона сама затверджувала відповідального за вирішення питання щодо опіки над їх з Бредом шістьма дітьми.

Джолі заявила, що суддя не може розглядати справу неупереджено. За словами актриси, Удеркірк складається в ділових відносинах з одним з адвокатів її колишнього чоловіка.

Виявилося, що ця відчайдушна міра була зроблена через явну загрозу програшу Джолі. Актриса зрозуміла, що якщо залишити все як є, то перемоги їй не бачити. Її нові вимоги затягнуть і без того нескінченний процес розлучення. Кінозірці важливо виграти час.

«Це удар нижче пояса від Енджі. У неї типова тактика людей, яким не подобається як іде справа. Вона програє Бреду. Якби все йшло, як вона хоче, то вона б не стала зупиняти процес і просити іншого суддю. У неї зрив через можливість програти», – розповів друг сім’ї The Sun.

Розгляди між Анджеліною і Бредом тривають чотири роки. До недавнього часу це була жорстока боротьба за одноосібне опікунство над шістьма дітьми: 19-річним Меддоксом, 16-річним Паксом, 15-річної Захарою, 14-річної Шайло, а також 12-річними близнюками Ноксом і Вів’єн.

Пандемія коронавірусу внесла свої корективи у відносини колишнього подружжя. Непроста ситуація в світі зблизила Джолі і Пітта. Зіркам також допомогла сімейна терапія. Анджеліна пішла на мирову з Бредом, дозволивши бачитися з доньками й синами. Актор став частим гостем в будинку Джолі.

Читайте також: Анджеліна Джолі і Бред Пітт помирилися після курсу сімейної терапії

Поділись


Новини партнерів