Анджеліна Джолі і Бред Пітт помирилися після курсу сімейної терапії

45-річна Анджеліна Джолі і 56-річний Бред Пітт звернулися за допомогою до фахівця, щоб налагодити відносини. Колишнє подружжя зробили це заради шістьох спільних дітей.

Розлучення зірок фільму «Містер і місіс Сміт» стало одним з найгучніших в історії Голлівуду. На протязі декількох років Анджеліна і Бред не могли домовитися про опіку над 18-річним Меддоксом, 16-річним Паксом, 15-річної Захарою, 14-річною Шайло і 11-річними Ноксом і Вів’єн.

Кожен з батьків намагався позбавити іншого батьківських прав. Але в підсумку все вирішилося мирним шляхом. Не зумівши знайти рішення самостійно, Джолі і Пітт звернулися до сімейного психолога.

«Їм потрібна була допомога у вирішенні питань опіки. Анджеліні і Бреду потрібно було багато часу і безліч годин сеансів сімейної терапії, щоб прийти до того, що є у них зараз», – розповів інсайдер.

На прийомах у психолога гостро стояло питання, як Пітт зможе знову стати батьком. Актор зловживав алкоголем під час шлюбу з Анджеліною і втратив її довіру. Однак тверезий спосіб життя реабілітував його в очах екс-дружини.

«Молодші діти живуть на два будинки, і Бред обожнює проводити з ними час. Він виглядає набагато щасливішим», – цитує джерело People.

Читайте також: Бред Пітт вперше після розлучення побував в будинку Анджеліни Джолі

У той час як Пітт в головою занурився в батьківство і налагодження відносин з Джолі, Дженніфер Еністон зосередилася на роботі. Карантин позитивно позначився на актрисі: вона розкрила в собі потенціал сценариста.

«Джен багато пише, перебуваючи в самоізоляції. Вона повністю сфокусована на сценаріях до фільмів. По своїй натурі вона домувальниця, тому для неї це приємне проведення часу. Вона стала ще більш креативна», – розповів приятель Еністон Us Magazine.

Зірка “Друзів” стурбована відновленням стосунків Пітта і Джолі. Дженніфер готова піти на поступки і помиритися з тією, яка забрала у неї коханого, аби зберегти теплі стосунки з Бредом.

Поділись


Новини партнерів