Бред Пітт вперше після розлучення побував в будинку Анджеліни Джолі

Бред Пітт

56-річний голлівудський актор відвідав 45-річну екс-дружину. Бред Пітт (Brad Pitt) і Анджеліна Джолі провели час разом.

У зоряній тусовці подейкували про поліпшення відносин між акторами, яке почалося під час пандемії коронавірусу. Колишнє подружжя підтвердили ці домисли, зустрівшись в лос-анджелеському будинку Джолі за 24 мільйони доларів.

Очевидці одразу помітили Бреда. Актор приїхав до Анджеліни на мотоциклі, не ховаючись від публіки. Пітт був в своєму улюбленому повсякденному образі: сорочці кольору хакі, з-під якої виднілася футболка в тон, потертих джинсах і кедах. На голові зірки був захисний шолом і окуляри.

Колишнє подружжя провели разом дві години. Це був перший випадок після розлучення, коли Бред з’явився в будинку Анджеліни. Пітт виглядав умиротвореним, залишаючи особняк Джолі, повідомляє Daily Mail.

Шанувальники пари зраділи цій зустрічі. Деякі висловили надію на возз’єднання, інші припустили, що візит Бреда засмутить Дженніфер Еністон.

Читайте також: Анджеліна Джолі плакала в душі таємно від дітей після розриву з Бредом Піттом

«Як приємно, що вони знову спілкуються», «Було б чудово знову побачити Бреда і Енджі разом», «Скільки ж їм знадобилося часу, щоб помиритися, жах», «А як же Дженніфер?! Начебто Бред хотів її повернути!», «Еністон безумовно буде ревнувати… Коли Бред зрозуміє, що це до неї він повинен їздити в гості?!» – написали в Мережі.

 

Поділись


Новини партнерів