4 продукти, які сповільнюють старіння

Колаген грає важливу роль в різних функціях організму, в тому числі зберігає шкіру молодою і здоровою. Крім актуальних засобів по догляду за шкірою, рекомендується харчуватися здоровою їжею і регулярно займатися спортом. Включіть у свій раціон ці 4 продукти, які стимулюють виробництво і синтез колагену.

Колаген-стимулюючі продукти для здорової молодої шкіри

Курка

Птах містить багато сполучної тканини, що є ознакою великої кількості колагену, присутнього в ній. Регулярне вживання курки може допомогти поліпшити вашу шкіру, однак переконайтеся, що ви готуєте її здоровим способом, і не використовуєте багато олії.

Цитрусові

Цитрусові, такі як апельсини, лимони та мандарини, популярні завдяки високому вмісту вітаміну С. Тим не менш, дослідження показують, що вони також можуть позитивно вплинути на вашу шкіру через стимуляцію вироблення колагену. Всі види цитрусових мають і інші переваги для здоров’я: підвищення імунітету, поліпшення травлення і т.д.

Часник

“Хоча ця приправа не може бути природним джерелом білка, часник може стимулювати вироблення і синтез колагену, а також допомогти уникнути його розпаду. Часник багатий антибактеріальними і протизапальними агентами, і може бути використаний в якості домашнього засобу від застуди та кашлю”, – пише видання Times Now News.

Боби і бобові

Це здорова вегетаріанська їжа і одне з небагатьох рослинних джерел білка. Боби і бобові можуть допомогти зберегти вашу шкіру здоровою – вони містять поживні речовини, які необхідні для виробництва і синтезу колагену.

Поділись


Новини партнерів