Використовуючи ці ефективні природні засоби ви швидко позбудетеся від мокротиння і слизу в грудях

Наявність мокротиння в легенях може призвести до несподіваної слабкості, лихоманки і постійного кашлю, нежиті і навіть утруднення дихання. Якщо його не лікувати, надлишкова мокрота має здатність блокувати бронхіальні трубки і в підсумку призведе до більш серйозних проблем.

На щастя, є численні засоби, які мають можливість зменшити кількість мокротиння, а також легко лікувати респіраторні інфекції.

МЕД І ЛИМОН

Комбінація лимона і меду може лікувати хворі і роздратовані дихальні шляхи, що приносить вам полегшення. І лимон і мед володіють надзвичайно сильним протигрибковим і антибактеріальним фактором, який може боротися з різними інфекціями, а також дискомфортом в організмі. У цьому тропічному фрукті міститься величезна кількість вітаміну С та інших важливих мінералів, які допомагають імунній системі.

інгредієнти :

  • 1 столова ложка органічного меду
  • 1 столова ложка лимонного соку

приготування :

  1. З’єднайте всі інгредієнти в мисці середнього розміру.
  2. Споживайте суміш принаймні три рази в день, щоб боротися з мокротинням і забезпечити полегшення від інфекцій.

пропарювання

Ця процедура є одним з кращих, практичних і ефективних способів зменшення скупчення мокротиння в грудній клітці, а також видалення слизу з легень. Інгаляція в пароподібному з’єднанні або парах може забезпечити вам заспокійливе відчуття, викликане слизом. Ви можете отримати ще більше, заливши водою кілька видів трав.

інгредієнти :

  • ½ ст.л. сухого розмарину
  • ½ ч.л. чебрецю
  • від 4 до 5 склянок окропу

приготування :

Додайте розмарин і чебрець в миску з окропом. Потім накрийте рушником голову, над мискою, і вдихніть пар. Повторіть цей процес, принаймні, два-три рази на день, щоб миттєво побачити результати.

Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров’я, перед застосуванням порадьтеся з лікарем.

Поділись


Новини партнерів