Як приготувати простий напій для схуднення з лимону та імбиру

Антиоксиданти дуже важливі для нашого організму. Коли ми вживаємо продукти, що їх містять, це знижує активність вільних радикалів в організмі. Також вони можуть зменшувати оксилювальний стрес, запобігти деяким хворобам і допомогти схуднути, пише Жіночий світ з посиланням на Times Now.

Одними з найбагатших на антиоксиданти продуктами є імбир та лимон. Якщо поєднати їх в одному напої, він принесе подвійну користь.

Щоб правильно приготувати чай  з імбиру та лимону, вам знадобиться 3/4 чашки води, очищений та нарізаний шматочок імбиру, товщиною в 2,5 см, сік половини лимона, 0,5 ч.л. меду чи цукру (не обов’язково).

У воду потрібно додати імбир та закип’ятити її. Потім суміш потрібно процідити і відставити на 2 хв. Через 2 хвилини додайте до неї лимонний сік та цукор. Добре перемішайте. Тепер чай можна пити.

Такий напій має одразу декілька корисних ефектів. Перш за все, він допоможе боротись із запаленнями в організмі. Це можливо завдяки протизапальним властивостям імбиру, який здатен полегшити навіть симптоми артриту. При чому чай з імбиру та лимону може допомогти як при внутрішніх, так і при зовнішніх запаленнях, що допомагає покращити стан шкіри.

Завдяки антиоксидантним властивостям імбиру, він здатен захистити організм від шкідливої дії вільних радикалів, допомогти при застуді та кашлі, а також зміцнити імунітет.

Допомагає імунітету і вітамін С, який у великій кількості міститься в лимоні. Крім того, він сприяє покращенню стану шкіри, адже саме вітамін С стимулює вироблення колагену, який відповідає за міцність та пружність шкіри.

Ще один корисний ефект від такого чаю – це покращення травлення. Саме від здорового травлення залежить, чи добре засвояться корисні речовини з їжі, та чи всі відходи будуть належним чином виведені з організму.

Поділись


Новини партнерів