Що рекомендують німецькі медики для зміцнення імунітету

У сезон розпалу коронавірусної інфекції вкрай важливо мати хороший імунітет. Німецькі фахівці вважають, що посилити захисні функції імунної системи можна черемшею

Черемша рекомендується німецькими медиками для поліпшення кишкової мікрофлори та зміцнення імунної системи, про це інформує журнал Fit for Fun.

Вона містить більше вітаміну С, ніж апельсини або перець. 50 грамів черемші дозволяють отримати 75 відсотків добової потреби в ньому, а комбінація заліза і магнію приносить додаткову користь імунній системі. Черемша ідеально підходить для її зміцнення та захисту від хронічної втоми, – констатують медики.

Завдяки вмісту такої речовини як алліцин дикий часник проявляє протизапальні властивості, допомагає організму протистояти проти бактеріальних і грибкових інфекцій. Крім того, черемша містить в собі більше сполук сірки, ніж будь-яка інша рослина – це робить її продуктом, який поліпшує роботу печінки.

Хлорофіл в складі черемші збільшує засвоєння організмом магнію, заліза – вкрай корисних для зміцнення імунної системи мінералів.

Джерело

Поділись


Новини партнерів