Медики назвали головний принцип омолодження організму

Лікарі назвали спосіб уповільнити старіння, запобігти появі зморщок, омолодити організм і стати привабливішими. Секрет криється в поперемінному вживанні протеїнів з вуглеводами – в такому випадку включаються відновлювальні сили організму, які і спрямовуються на позитивні зміни вашої зовнішності.

Особлива дієта допоможе виглядати в 40 на 20, оскільки складається з продуктів, які швидко засвоюються в шлунку. При цьому організм не перевантажується, знижується ризик ожиріння. Суть методу омолодження полягає в поперемінному прийомі вуглеводів і білків. У перші два дні рекомендується вживати буряк, моркву, банани і гречку. Перераховані продукти наповнять організм вуглеводами. На наступні кілька діб доведеться запастися курятиною, яйцями, конопляним насінням та раками. Так організм отримає «ударну» дозу протеїнів.

Завдяки дієті прискорюється обмін речовин, шкіра отримує необхідні поживні речовини і не старіє. Збільшується вироблення організмом «гормону щастя». В результаті у людини завжди піднесений настрій, вона більше рухається. Активний спосіб життя покращує роботу серця. В результаті – відсутність вікових хвороб.

Для посилення ефекту рекомендується вживати в їжу більше необроблених зернових при відмові від білих булок, шліфованого рису і каш швидкого приготування. Корисно вводити в раціон чорний хліб грубого помелу, макарони з твердих сортів пшениці і вівсянку.

Особливої дієти дотримуються місяць. Потім робиться перерва на 60 днів. Після чого знову обмежують раціон. Такий режим допоможе в 40 виглядати на 20. Особливо корисна для здоров’я і зовнішності курятина. Не зайве для підтримки фігури навідуватися в тренажерний зал два-три рази на тиждень. Тоді підтягнутим спортивним пенсіонеркам позаздрять і 18-річні дівчата.

Джерело

Поділись


Новини партнерів