5 літніх продуктів, які допоможуть вам повернути плоский живіт

Якщо ви мрієте про тонку талію і плоский живіт, але на регулярні тренування в спортзалі просто немає часу, або вони вам протипоказані за станом здоров’я, додайте в своє меню ці 5 літніх продуктів:

чорниця

Ця лісова ягода багата антиоксидантами, містить багато клітковини, допомагає поліпшити обмін речовин, позбавляє від здуття живота. Всього 100 грам чорниці постачають наш організм добовою дозою всіх необхідних вітамінів і мікроелементів.

яблука

Яблука містять невелику кількість цукру і калорій, тому вони є хорошим перекусом для людей, які стежать за своєю фігурою. Цей соковитий фрукт містить пектин, який допомагає спалювати жир, а також клітковину і багато води, тому прекрасно вгамовує не тільки голод, а й спрагу.

зелень

Зелень містить багато клітковини, антиоксидантів, вітаміну С, кальцію, а також мінімум калорій, що робить її безпечною для фігури. Вживання зелені допомагає впорається з набряком, нормалізує рівень цукру в крові, покращує травлення.

кавун

Кавун має сильну сечогінну дію, очищає організм від шлаків і токсинів, усуває здуття живота, прекрасно вгамовує почуття голоду. У 100 грамах кавуна міститься всього 38 ккал.

помідори

 Калорійність свіжих томатів – 20 ккал на 100 грамів. Вітаміни і мікроелементи, які є в помідорах покращують обмін речовин, сприяють розщепленню жирових клітин, нормалізують процес травлення. Регулярне вживання томатів робить шкіру більш пружною і гладенькою.
Поділись


Новини партнерів