Якщо хворіє дитина, лікувати треба тата і маму

Мабуть, цю інформацію можна порівняти з контрастним душем. Усім батькам просто необхідно її прочитати!

В цій статті представлено корисну інформацію для тих батьків, які думають, що:

  • Всі діти хворіють (організм росте, мовляв метаболізм)
  • Медицина їм допоможе
  • Дитина сама народилася такою кволою і т.д.

Що обов’язково повинні знати всі батьки про свою сім’ю насамперед:

Від зачаття (!) і до 12 років БАТЬКИ несуть ПОВНУ відповідальність за дитину У ВСЬОМУ, ЩО З НЕЮ ВІДБУВАЄТЬСЯ.

І не тому, що «так хтось сказав чи написав», а тому, що дитина енергетично та ІНФОРМАЦІЙНО ПОВНІСТЮ підпорядкована батькам.

  • Мама відповідає за те, ЯК ДИТИНА СЕБЕ ВІДЧУВАЄ (енергетика тіла).
  • Батько відповідає за те, ЩО З ДИТИНОЮ ВІДБУВАЄТЬСЯ (дієвість), а також ЗА ТЕ, ЯК СЕБЕ ВІДЧУВАЄ МАМА.

ТАТУСІ, ви зрозуміли – що до чого? В кінцевому підсумку ВИ відповідаєте ЗА ВСІХ.

А ви що думали – в казку потрапили, де все само собою? Ага, саме так!

1. Вплив Матері на дитину

Від моменту зачаття і до 12 років – підкреслюю це! – починається і триває будівництво тіла дитини. Мати є ЄДИНИМ джерелом «будівельного матеріалу» до моменту народження і енергетики після.

Те, що в період вагітності не треба пити, курити, колотися і обідати в Макдональдсах – це і їжаку зрозуміло. Отрута є отрута. АЛЕ.

Є і те, про що батьки навіть не здогадуються. Формування тіла прямо пов’язане з ПСИХІКОЮ жінки – настільки безпосередньо, що ніякі отрути не здатні завдати стільки шкоди дитині, скільки одна психована жінка.

Всі психічні відхилення в період вагітності, усі стреси – все це відкладається в дитині порушеннями в будові тіла. У період вагітності Мати повинна бути залізобетонно спокійна й позитивна, жити в очікуванні РАДОСТІ від швидкої появи на світ своєї дитини. Що жінка відчуває – то вона в дитину й закладе. Це – аксіома, з якою сперечатися марно.

Моя знайома народила (сама, без кесаревого …) абсолютно здорового первістка в 36 років просто тому, що відрізнялася непробивним спокоєм на тему «все буде добре» і дитину дуже чекала. Навіть гормональні відхилення на початковому етапі були сприйняті філософськи «нічого, прорвемося», а всі лікарі, зі своїми висловами на тему «пізніх пологів», були відправлені лісом. Підсумок? Ніяких проблем при пологах і після, на заздрість 20-річним.

Після народження дитина до 12 років пов’язана з Матір’ю енергетичною пуповиною і Мати ПОВНІСТЮ контролює її внутрішній стан. Навіть, якщо вагітність протікала спокійно – після народження (особливо, якщо це перша дитина) Мати впадає в стан «прищик на попі – швидку негайно».

Гіпертривожність – це НОРМА для будь-якої матері з малою дитиною, банальні інстинкти. Однак, потрібно враховувати, що ВСІ тривоги та емоції, ЯКІ МАТИ переживає ЗА ДИТИНУ – ВОНА ЯК НАСОСОМ закачує в САМУ ДИТИНУ.

Якщо мама постійно тривожиться за стан дитини – вона отримає всі свої побоювання в наочному виконанні: дитина буде хворіти ПОСТІЙНО. Зрозуміло, питань немає?

Якість енергетики, яку дитина отримує від Матері, регулюється ЇЇ СТАНОМ.Поліклініки повні тривожних жінок, у яких всі діти хворіють безперервно. У школах повно дітей з медкартками товщиною в три підручника. Причина – одна і та ж: стан МАТЕРІ.

Хочеться запитати жінок: дорогі мої, ви коли суп варите – трясетеся за кожну каструлю? «А раптом не вийде, а якщо пересолила, а чи не замало перцю, а чи не забагато цибулі, га …?» Якщо ви будете так готувати – вашу їжу буде неможливо вживати.

Хочете знати чому? Та тому, що або ви готовите щось СМАЧНЕ, або БОЇТЕСЯ ЗІПСУВАТИ ПРОДУКТИ. Вам різниця в підході зрозуміла? У першому випадку ви з чого завгодно зробите шедевр, а в другому – неминуче зіпсуєте продукти.

Адже з дитиною – точно так само! Або ви оточуєте її позитивом, любов’ю, турботою, схваленням, ласкою – або трясетеся над нею, наповнюючи незрозумілими страхами, сумнівами, тривогами, турботами, зневірою, втомою … А якщо ваша дитина ще і постійно харчується скандалами в сім’ї – то вимикайте світло. Мама «на голках» – дитина буде отримувати нескінченну злобу, гнів, роздратування … і все це буде моментально відтворюватися на її органах.

Знаєте, що відбувається з дитиною, яку живлять негативом? А дуже просто … вона наповнюється негативною енергією, якою починають харчуватися паразити … і ось вам, будь ласка, весь набір від соплів до глистів.

ПАРАЗИТИ НЕ ЖИВУТЬ У ПОЗИТИВНІЙ ЕНЕРГЕТИЦІ, ЇМ немає, що жерти!

Всі теорії на тему «заразився», «застудився» – нісенітниця і вигадка. Дитина може в крижану воду в березні звалитися – і навіть не чхнути після цього, ЯКЩО МАМА НЕ ПОЧИНАЄ НА ЦЮ ТЕМУ переживати. А може на порожньому місці застудитися.

Інфовіруси так і вкидаються – «сезонний грип пішов», – сказало радіо … Мама відразу заголосила «грип ходить»… – що далі? Вся країна ходить з грипом. Не хворіють тільки ті, у кого мама твердо знає «моя дитина грипом НЕ ХВОРІЄ». І усе … не клієнт для аптек. А здорові діти фармацевтам не потрібні. Про суспільство і не говорю…

Механізм зрозумілий? Як тільки мама починає переживати й думати про те, чи не захворіє дитина – вона ГАРАНТОВАНО захворіє. Як тільки у мами проблеми в психіці – вона знову ж гарантовано захворіє.

Будь-які сімейні конфлікти, стреси – причина неминучої хвороби дитини.

Мами, запам’ятайте міцно-міцно одну просту, як кухонна дошка, річ: хвороба – це симптом! Це не причина. Все, що з дитиною відбувається – це наслідки порушення її ЕНЕРГЕТИКИ. Де вона її отримала – від вас, в школі, від друзів? Питання …

Температура – це НАСЛІДОК того, що організм бореться з ПРИЧИНАМИ самостійно. Соплі – це купа дохлих бактерій-паразитів, які харчувалися негативною енергетикою і організм їх спокійно прикінчив. Збиваючи температуру – ви продовжуєте життя паразитам і змушуєте дитину хворіти ДОВШЕ і ВАЖЧЕ. Імунітет тіла набагато розумніший ніж 99,9999999% батьків і лікарів, разом узятих. Не чіпайте температуру, вона ПРАЦЮЄ КРАЩЕ будь-якого антигрипіна і йому подібних препаратів. Годуючи дитину хімією, – ви порушуєте її внутрішні процеси реагування на причини.

Погана та темна енергетика «повисла» на тілі, організм запустив всередину її пожирачів (САМ!) А потім підняв температуру і сам же їх прикінчив. Так працює імунітет.

Чому загартовування працює, як ви думаєте? Справа не тільки в самій воді і її властивості – організм по суті система, яка САМА СЕБЕ ТРЕНУЄ. Напис на предметах побуту бачили коли-небудь «Придатний до використання при температурах від +50 до -20»? Так ось з нашим тілом та ж історія і воно пристосовується до умов. У ньому все закладено, але здатності потрібно активувати, ось для цього загартування і використовується. Дитина, яка виросла в тепличних умовах, має зніжений організм з дуже вузьким діапазоном функціонування, внаслідок чого вихід за рамки звичних умов середовища загрожує непередбачуваними результатами.

Один малюк впав під лід і нічого з ним не стало, інший отримав переохолодження … а тому що у першого організм був натренований на ширші діапазони й моментально відреагував, а у другого – «поза зоною доступного».

Чому охолодження впливає на здоров’я? Та тому, що холод знижує енергетику тіла в «темні» спектри. Результат – тіло негайно запускає паразитів для її споживання … соплі? Вони …

Вам зрозуміла ситуація з енергетичним зв’язком Мами і дитини? Не вірите – так, перевіряйте. Записуйте свої статки, домашні скандали, нервування – а поруч в стовпчику стан дитини та її історію хвороб. Там, де не співпало – або переохолодився незагартований організм, або стрес десь на стороні. І все.

2. Вплив батька на дитину й матір

Батько – ключова фігура, що впливає на здоров’я в сім’ї. Причина дуже і дуже проста: саме батько керує тим, в якому стані знаходиться МАТИ, а від матері залежить стан всіх членів сім’ї.

Якщо жінка постійно на голках, психує, тощо – це начисто недоробки й заслуга БАТЬКА. Як і хвороби дитини внаслідок цього.

Завдання Батька не кричати на Матір, а заспокоювати її… робити все можливе, щоб їй було ДОБРЕ – легко, спокійно, радісно … Як? А по-всякому. Думати треба!

Розчешіть їй волосся, зробіть масаж, поговоріть, вислухайте, поясніть, пообіцяйте що все буде добре, запросіть куди-небудь відпочити, розважте, розсмішіть… ВИ – її ОПОРА, весь її світ спирається на ВАС, шановні БАТЬКИ. Якщо Чоловік сказав – значить так воно і буде, адже Чоловік керує всіма подіями в оселі, подібно до того, як Дружина енергетично керує станом всіх і вся.

Якщо чоловік в родині НЕ ПЕРЕЙМАЄТЬСЯ станом дружини, не знімає з неї тривожність, стреси, накопичений негатив, страхи … ХВОРІТИ БУДУТЬ ВСІ!Тому що стан Дружини відіб’ється всім і кожному з сім’ї своєю мірою. Гірше того: в цьому випадку життям сім’ї починає керувати ДРУЖИНА, використовуючи на це енергію Чоловіка. Ось тоді всім настають цілковиті кранти. Тому що, якщо жінка, яка постійно перебуває в стресах і тривожності, отримує ще й владу над подіями в родині, … захворіють усі. Вона цією силою взагалі не в змозі управляти правильно.

Як чоловік керує діяльністю дитини? Дуже просто: СЛОВОМ. Промовляючи слова на адресу дитини з вказівками на тему її діяльності, чоловік вкладає в СЛОВО образ, який ніби «печаткою» лягає на дитину. Це пряме програмування його дій. Якщо Батько сказав «ти зробиш, ти будеш, ти зумієш» – дитина зробить. Батько ніколи не буде говорити «ти не зможеш, у тебе не вийде».

А ось Мама ці тонкощі розуміє не завжди. І якщо вона знаходиться в стані тривожності близької до паніки … Уява у жінки – ого-го, а «переглянути» подієвість дитини трохи далі, ніж свою – вона не в змозі, від чого у неї паніка ще сильніша, а слова, що програмують дитину приймають такі форми :

– Впадеш!
– Захворієш!
– Зламаєш собі щось!
– Зіпсуєш!
– З тобою щось станеться!
– З тобою завжди все не в порядку!
………………………………………………………………………………….

Чи треба говорити, що дитина майже гарантовано отримає все це? А мама потім гордо вигукує: «Ну, я так і знала, я ж говорила», не розуміючи що вона сама цьому причиною і є.

Саме тому програмування подій – чоловіча робота, а чоловік повинен бути досить СИЛЬНИМ для цього, інакше він втратить контроль і його отримає дружина, наслідки – див. вище.

До речі, аналогічним чином жінки програмують собі алкоголіків і дармоїдів з нормальних в загальному мужиків – коли починають відтягувати вплив на події на себе (стають «главою сім’ї»). Жінка в серці крикнула щось (одна із особливостей її психіки – емоційність) – і отримай …

Отже, жінка НІКОЛИ не повинна виховувати дітей (тільки Батько), ніколи не має їх вчити, влаштовувати розносів, не критикувати … вся негативна інформація, яку жінка висловлює, негайно викликає в ній настільки ж негативну енергетику (жінка випромінює те, про що говорить). Якщо Мама каже про «ти такий-сякий» – вона своїми руками передає дитині порцію першокласного, особисто виробленого сміття і якщо дитина такою не була – то стане. Хворою, дурною, безрукою, безголовою … ну, які ви там епітети придумуєте? Нібито «просто слова» … ага, якби ж то!

Бачите, не все так просто, дорогі Чоловіки і Дружини? Кожен з вас із задоволенням готовий звалити всі свої гріхи на іншого: «Це у мене чоловік (дружина, дитина) такий (а), а я тут ні до чого, я янголятко та ні за що ніколи не відповідаю» …. так?

Уся ваша відповідальність – розписана вище. Відповідальність – це готовність зіткнутися з наслідками того, що ви робите з Силою, яка вам довірена. Якщо ви про це нічого не знаєте і (тим більше) відмовляєтеся знати і розуміти – це ваші проблеми … і тих, хто вас оточує.

Чоловіки, гляньте свій розклад … як ви відповідаєте за своє Слово, чи даруєте ви Жінці свої любов, ласку, турботу, заспокоєння? В якому стані ваша Дружина, ваші діти, ви самі? Якщо все погано – ви дуже недопрацьовуєте і це – життєво важливо.

Дружини (а також самотні мами, яких маса нині)! Що ви вливаєте в свою дитину? Чи часто вона у вас хворіє? Чим ви її наповнюєте – радістю, любов’ю, прийняттям, теплом і затишком, материнською турботою, – чи? ….

А чим наповнюєте свого Чоловіка? Який ваш стан – ви в стресі, в тривожності – чи в спокої, за його надійною спиною? Якщо спина не надійна – так надихніть його на це! Це може зробити будь-яка жінка, дуже простою практикою: почніть показувати чоловікові, що ви маєте в ньому потребу, коли вам погано – тільки не скандалом, а проявляючи чисто жіночу слабкість. Тому що тільки біля слабкої жінки буде сильний чоловік, в цьому чоловіча Суть. Якщо ви сильна жінка – ну, тоді спробуйте вчинити, як розумна: прикиньте слабкою і побачите, як почне рости сила Чоловіка. А якщо ви Сильна, але дурна … співчуваю вам.

Мама може привести в норму Тата, Тато – привести в норму Маму … а в здоровій сім’ї – і хворих дітей не буває!

PS: І ніколи не забувайте, будь ласка, один дуууже примітивну, але дієву таємницю здоров’я: «СОНЦЕ, ПОВІТРЯ І ВОДА – ВАШІ НАЙКРАЩІ ДРУЗІ». Це не рекламна приказка: повітря і вода дають дитині позитивно природні стани і прибирають наслідки негативних впливів від матері, а Сонце очищає «криву» подій, накладену кимось із батьків. Природне балансування.

Якщо дитина при цьому ще й веде активне життя (фізично) – це забезпечує їй нормальну циркуляцію лімфи і виведення шлаків, що позитивно позначається на її здоров’ї. «Захворів – сиди вдома» – це скорочення рухової активності, що тільки погіршує ситуацію і збільшує час одужання.

Міцного здоров’я усім вам і щастя вашій родині!

Джерело

Поділись


Новини партнерів