6 модних речей з 90-х, які будуть актуальними восени 2022 року

Мода циклічна. Це означає, що кожні двадцять років ми переосмислюємо те, що колись було на подіумах. Варто лише подивитись на сьогоднішні тренди! Блискітки, рожевий колір, міні-спідниці і, навіть, спірні штани на низькій посадці – все це повернулось до нас з нульових.

А останні стритстайл-образи Белли Хадід можна ставити в одну галерею із луками Періс Гілтон. Здається, що після загального захоплення Y2K у моду має повернутися стиль… 2010-х?

Неочікувано але ні. Ми вивчили останні покази та образи фешн-блогерів, щоб з’ясувати — цієї осені у тренд повернуться 90-ті! Дизайнери, від Prada до Saint Laurent, роблять посилання на цю декаду та її бездоганний мінімалізм. Вплив 90-х виявився занадто великим або світ просто втомився від екстремальної дози блискіток? Обидва варіанти нам здаються однаково реальними.

Так що восени робимо ставку на базові кольори та точені силуети, а у перервах між шопінгом переглядаємо фільми з Вайноною Райдер та Лів Тайлер. Все заради фешн-натхнення — не дарма ж 1999 називають «найкращим в історії кіно»! А якщо часу на кіно та шопінг у вас немає, тоді гортайте нашу добірку. У цій статті ми зібрали найактуальніші речі у стилі 1990-х та розповіли, як їх носити цієї осені.

Біла майка

Складним топам та атласним тканинам прийшли на зміну базові трикотажні майки. Їх можна використовувати як основу для багатошарових образів, одягаючи з оверсайз-сорочками та джинсами, а можна носити соло – якщо погода за вікном дозволяє.

Косуха

Косухи стали популярними спочатку у 1950-ті, а потім і у 1990-ті. Вже це доказ того, що мода циклічна. А сьогодні шкіряна куртка стала базою, яка знайде своє місце у гардеробі кожної дівчини.

Сукня-комбінація

Хто був втіленням мінімалістичного стилю 90-х? Звісно, ​​супермодель Кейт Мосс. Тоді вона часто вибирала сукні-комбінації у світлих відтінках. Фешн-прийом не застарів і сьогодні — носимо комбінації з косухами і без жодних доповнень.

Футболка з принтом

Оверсайз-футболки, звісно, ​​нікуди не зникли. Але якщо ви хочете додати своєму образу трохи гранжу з 90-х, то краще вибирати саме футболку з принтом.

Широкі джинси

Широкі джинси із синього, трохи вицвілого деніму будуть актуальними завжди, але цієї осені вони точно залетять у тренди. Тільки обережно: вибираємо варіант із високою посадкою, не з низькою. Ще рік тому ми не подумали б, що таке потрібно прописувати окремо!

Біла сорочка

Біла сорочка – це одяг, який знаходиться поза часом. Але в 1990-х вона стала особливо популярною, варто лише згадати фільм «Кримінальне чтиво», де героїня Уми Турман носила її із вкороченими чорними штанами. Повторити образ можна й у 2022, лише з актуальнішим «низом».

Читайте також: Модні моделі суконь на літо 2022: варіанти, які покажуть вашу фігуру у всій красі

Поділись


Новини партнерів