Модні моделі суконь на літо 2022: варіанти, які покажуть вашу фігуру у всій красі

Навіщо ховати те, чим треба пишатися? У цій статті ми розповімо та наочно покажемо, які моделі суконь покажуть вашу фігуру у всій красі, не пропустіть цю цінну інформацію.

Ажурна біла сукня

Беззастережним трендом спекотного літнього сезону є білі ажурні сукні. У них жіноча постать кардинально змінюється, виглядає ефектно, романтично і виразно. Підкреслити зону талії в цьому випадку допоможуть моделі з ременем. Стильні сукні з рукавами-буфами додадуть елегантності вашому образу, а також зроблять фігуру пропорційною. У тренді цього літа будуть як міні, так і максі варіанти суконь, варіанти з відкритими плечима, а також моделі з квадратним вирізом у зоні декольте. Виходячи з індивідуальних особливостей своєї фігури, ви неодмінно виберете для себе безпрограшний варіант білої ажурної сукні.

Дрібний квітковий орнамент

Саме на дрібному принті загострюють нашу увагу стилісти, тому що тільки він не буде повнити, а, навіть, навпаки, в деяких місцях навіть зробить фігуру стрункішою. Широкий асортимент суконь у дрібну квіточку приємно порадує любительок романтичних та ніжних образів. Особливу увагу варто приділити приталеним сукням із пишними спідницями — у такому вбранні можна піти хоч на побачення, хоч на фотосесію.

Моделі з відкритими плечима

Виглядати в спекотну літню погоду у всій красі, жінкам будь-якого вікового діапазону, допоможуть сукні з відкритими плечима. Відкриті ключиці це перший крок на шляху до успішного образу.

Сукня-тренч

Сукня-тренч універсального бежевого кольору – незамінне вбрання, в якому і на святі не соромно з’явитися і в повсякденному житті воно виглядатиме ідеально. Якщо ви любите мінімалізм та класику, вам просто необхідно мати в колекції таку сукню. Її особливість полягає в простоті, завдяки якій можна складати різні за стилістикою образи, змінюючи тільки аксесуари та взуття.

Сукня у стилі мінімалізм

Сукня мінімалістичного крою ніколи не підведе вас, її можна урізноманітнити аксесуарами, головними уборами та біжутерією.

Читайте також: Модні речі, на які варто звернути увагу влітку 2022

Поділись


Новини партнерів