Модні речі, на які варто звернути увагу влітку 2022

Сьогодні ми з вами обговоримо, на які трендові речі слід звернути свою увагу, якщо ви хочете виглядати цього літа на мільйон.

Класична вільна сорочка

Перша річ — це просто незамінна база, яка стане в нагоді на курорті, роботі, святковому заході та просто у повсякденному житті. Звичайно, це сорочка вільного фасону в класичному виконанні.

Речі із завищеною талією

Не вірте чуткам, висока талія залишилася у тренді, тож не варто переживати, вона з нами! Продовжуйте прикрашати свою фігуру стильним вбранням з високою талією, яке красиво підкреслює силует. Подібного плану речі ідеально перегукуються з не менш популярними цього року топами.

Вільний крій

Безпрограшним варіантом, який завжди і скрізь допоможе виглядати дорого, стильно та сучасно, є речі оверсайз. Зверніть увагу, цей тренд тримається вже не перший рік на лідируючих позиціях, серед його шанувальниць є як зовсім юні леді, так і дорослі пані за 50.

Штани палаццо

Приміряйте ультрамодні в цьому сезоні штани палаццо. Ви закохаєтеся в них миттєво. Щоб образ виглядав жіночним, а фігура виразною, до подібного об’ємного низу стилісти рекомендують вибирати більш приталений верх та взуття на підборах.

Кюлоти

Актуальний літній тренд, про який чомусь так мало говорять блогери, — це кюлоти. Кюлоти – це комфорт, краса та універсальність.

Мінімалізм в аксесуарах

Дотримуйтесь мінімалізму в аксесуарах і тільки тоді ваші аутфіти виглядатимуть належним чином.

Читайте також: Сукні та джинси, які будуть в моді в 2022

Поділись


Новини партнерів