Кузина Брітні Спірс розповіла про її опікунство: “Вона все життя замкнена в клітці”

Брітні Спірс

38-річна Брітні Спірс продовжує спроби звільнитися від опіки батька, Джеймі Спірса, який був офіційно призначений її опікуном ще в 2008 році. Нещодавно на цю тему висловилася двоюрідна сестра зірки і її колишня особиста помічниця Аллі Сімс.

Вона написала кілька коментарів під архівним знімком Спірс, опублікованим на одній з фан-сторінок співачки. На цьому фото з рекламної кампанії парфумів Believe Брітні позує поруч з замкненими в клітці птахом. За словами Аллі, така ідея для зйомки була задумана співачкою неспроста.

Вона придумала цю концепцію, щоб всі знали, що вона тоді, як і зараз, знаходиться в клітці і не має особистої свободи! Її єдиною свободою була віра в себе. Життя в клітці почалося у Брітні після того, як батько став її опікуном, – написала Аллі.

Коментар Сімс, яка довгий час була дуже близькою зі співачкою і брала участь у всіх її справах, обурив і без того стурбованих цією темою шанувальників. Ще днями фанати висловили свій протест після чергового продовження опікунства над Брітні (у вересні минулого року батько зірки передав права з опіки над дочкою давній помічниці співачки Джоді Монтгомері, але фактично продовжив брати участь у всіх сферах життя Брітні).

У відповідь на це рішення шанувальники запустили флешмоб під хештегом #freebritney (вільна Брітні. – Прим. Ред.) з вимогою повернути співачці свободу і позбавити її від опікунства. Фанати навіть створили петицію, в якій просять дозволити Спірс самій вибрати собі адвоката в справі про опікунство.

Читайте також: Молодший син Брітні Спірс побажав смерті свого дідуся

З 2008 року Брітні знаходиться під опікунством. Її опікун Джеймі Спірс взяв її життя під повний контроль: він розпоряджається її тілом, фінансами і майном. Опікуни зазвичай потрібні психічно хворим людям або тим, хто знаходиться в комі. Можна з упевненістю сказати, що, зробивши чотири навколосвітні тури, Брітні спроможна годувати і одягати себе,- йдеться в петиції.

Поділись


Новини партнерів