Молодший син Брітні Спірс побажав смерті свого дідуся

Про конфлікт 38-річної популярної співачки Брітні Спірс з її батьком Джеймсом заговорили близько року тому. Причиною розбіжностей Брітні і її батька стало небажання співачки залишатися під його опікою (Джеймс Спірс був призначений її опікуном у 2008 році). Він же хотів зберегти за собою ці повноваження. Історія посилилася після того, як екс-чоловік Брітні Кевін Федерлайн звинуватив батька Спірс в побитті їхнього спільного сина Шона. Схоже, примирення між родичами не сталося до сих пір. Днями молодший син зірки, 13-річний Джейден, провів в своєму інстаграмі прямий ефір, в якому відповів на запитання шанувальників.

Так, коли його запитали про діда, він (не вдаватимемося в подробиці, тому що хлопчик не соромився у нецензурній лайці) відповів наступне:

Він може просто піти і померти, – сказав він.

Джейден розповів, що ефір він записував в будинку свого батька. Раніше Федерлайн і Спірс ділили опіку навпіл, але в минулому році суд передав пріоритетне право Кевіну, залишивши Брітні лише 10 відсотків. Її син додав, що намагається допомогти своїй мамі, щоб її підтримати, але зазначив, що подробиці про історію з опікунством і взаємини в сім’ї розповість тільки в тому випадку, якщо набере п’ять тисяч фоловерів.

Поділись


Новини партнерів