Модні пальто: трендові кольори весни-2018

Пальто – головна річ демісезонного гардеробу, але яке вибрати, щоб виглядати стильно навесні-2018? Зовсім не обов’язково купувати ультрамодний силует, досить вибрати колір!

ліловий

Перше місце серед основних кольорів весни 2018 року займають ліловий і близькі до нього відтінки (лавандовий, фіалковий і блідо-фіолетовий). У нинішньому сезоні дизайнери настільки захопилися, що навіть пропонують носити його в total lilac look! Якщо до таких експериментів ви поки не готові, можете почати з пальто. Колір складний, тому лаконічні фасони і прямий крій – то що потрібно. Ліловий легко поєднується з базовими кольорами і їх відтінками, терпить контрасти і вписується в спокійні образи. Крім того, він підходить жінкам будь-якого віку.

червоний

У цьому сезоні червоний створює гідну конкуренцію ліловому. Колір насичений і активний сам по собі, немає сенсу ускладнювати його кроєм. Безпрограшні поєднання гарантують чорний, білий і синій. Якщо ви хочете створити інтелектуальний образ, варто пограти з різними фактурами, наприклад, з’єднати в одному ансамблі речі з металевим блиском. Або ж скомбінувати гіпюр, замшу і лаковану шкіру.

Небесно-блакитний

obrazi_v_golubom_otenke

obrazi_v_golubom_otenke

obrazi_v_golubom_otenke

Перевагу варто віддати лаконічному крою, але ось матеріал краще вибрати дорогий – твід або кашемір. Білий, золотий, жовтогарячий, холодний зелений – ті кольори, які завершать романтичний весняний ансамбль.

чорний

monoxromnie_obrazi

А ось у чорного практичності не позичати. Освіжать образ яскрава сумка, хустка, червоні або сині туфлі, червоний берет і насичений макіяж. На піку популярності – поєднання чорного і жовтого. Цей тренд задав Rochas: левова частка колекції базується на чорно-жовтих ансамблях.

сірий

Як би дивно це не звучало, але успіх такого пальто безпосередньо залежить від насиченості відтінку. Приклади модних сірих відтінків представлені на фотографіях. У них милозвучні і романтичні назви: «колір висоти» (Agnes), «колір паморозі» (Etro). Погодьтеся, вони не виглядають сумно. При цьому крій пальто може бути класичним або авангардним. Поєднувати варто з прінтованими тканинами або ж з чорним і білим.

рожевий

Якщо червоне пальто вас не надихає, можна вибрати щось з насичених відтінків рожевого, наприклад, колір фламінго або фуксії. Моделі простого фасону легше вписати в гардероб і поєднувати з бордовим або чорним. Сміливі натури можуть додавати в образ червоний, синій, білий, помаранчевий, коричневий. Важлива деталь: з пальто такого кольору не сполучається довжина міні, глибоке декольте і яскравий макіяж. Приглушити колір біля обличчя допоможуть шийні хустки сірих відтінків.

кобальт синій

Пальто цього кольору – must have для жінок, які хочуть виглядати молодше і залишатися в тренді навесні 2018 року. У цьому сезоні дизайнери пропонують носити його в ансамблі з чорно-білими речами. Це може бути смужка, клітинка або інший принт.

бежевий

palto_pidjak

Колір – нейтральний, тому фасон бежевого пальто повинен бути мудрим, навіть межувати з химерністю. Саме такі моделі представили провідні бренди на модних показах. Рекомендуємо орієнтуватися на великі накладні кишені з клапанами, контрастну фурнітуру, складний крій рукавів, кольорові вставки з інших тканин.

білий

Простий, але досить суперечливий колір для верхнього одягу: невірно вибраний відтінок нерідко підкреслює нездоровий колір обличчя і жовтизну зубів. Біле пальто завжди виглядає нарядно, а його власниця автоматично потрапляє в розряд одягнених з голочки. Актуальними в сезоні-2018 будуть класичні моделі, а також варіанти з контрастною фурнітурою, великими кишенями. Комбінувати його найпростіше з чорним кольором.

Поділись


Новини партнерів