Експерти пояснили, як позбутися зайвої ваги на боках та животі

Експерти розповіли, як змінити харчування, щоб позбутися зайвої ваги на боках та животі.

Обмежити споживання цукру. Надмірне споживання цукру призводить до накопичення небажаного жиру на животі, а одним з кращих способів позбутися його буде скорочення споживання цукру. Дослідження показують, що цукор є головною причиною появи жиру на боках та животі.

Отримати всі калорії перед вечерею. Інсулін – гормон, який переносить глюкозу, створену в результаті травлення, у ваші клітини для використання в якості енергії. Він ефективніший на початку дня, тому що тіло швидше переробляє їжу.

Оскільки рівень інсуліну знижується протягом дня, щільний прийом їжі наприкінці дня підвищує можливість накопичення жиру в області живота.

Слідкувати за калоріями. Калорії сприяють накопиченню надлишкового жиру, тому фахівці радять стежити за споживанням калорій.

Здоровий сніданок. Фахівці зазначають, що сніданок необхідний для роботи протягом дня. Важливо, щоб у сніданку були всі необхідні поживні речовини, щоб отримати максимальну віддачу.

Більше цільних продуктів. Важливо обмежити вживання оброблених харчових продуктів та замінити їх цільними, щоб залишатися у формі та бути здоровим. Так, ягоди, листова зелень, вівсянка, пісний білок і мигдаль, допоможуть вам спалити більше жиру на животі у довгостроковій перспективі.

Поділись


Новини партнерів