Лікар назвав три продукти, які отруюють кишківник

Німецький лікар Томас Фрілінг назвав продукти, які несуть небезпеку для здоров’я шлунково-кишкового тракту. Він повідомив, що ці продукти харчування можуть отруїти кишківник людини.

Головну небезпеку несе для травної системи цукор. Непомірне споживання цього продукту може привести до розмноження шкідливих мікроорганізмів і вимирання корисних мікробів.

Також ворогами шлунково-кишкового тракту є ковбаси. Вони містять величезну кількість канцерогенів. Останніми продуктами, які вважаються шкідливими для кишківника, стали майонез, сало і маргарин.

Багато людей люблять вживати на сніданок бутерброди з ковбасою, проте ця їжа небезпечна для органів шлунково-кишкового тракту. Якщо часто їсти цю їжу, то може підвищитися навантаження на підшлункову залозу, а до того ж посилюється небезпека розвитку атеросклерозу.

Для того, щоб запустити функцію переробки їжі і поліпшити роботу шлунково-кишкового тракту, потрібно вранці перед вживанням їжі випивати один стакан води. Якщо її пити на постійній основі, то прийде в норму мікрофлора кишківника.

Джерело

Поділись


Новини партнерів