Дієтолог назвав три найефективніші способи боротьби з жиром на животі

Нутриціолог розповіла, що допоможе прибрати жир на животі після 40 років

Британський дієтолог Майкл Мослі озвучив три хитрощі, які допоможуть позбутися зайвого жиру на животі. Насамперед дієтолог порадив переглянути ставлення до простих вуглеводів та цукру, і хоча б на якийсь час виключити їх з раціону.

Також прибрати жир із живота допоможуть високоінтенсивні тренування та інтервальне голодування. «Хоча самі по собі фізичні вправи не допоможуть вам скинути впертий жир у районі середини живота, вони можуть відіграти вирішальну роль у зниженні ризику повторного набору жиру, а також знизити рівень цукру в крові та покращити чутливість до інсуліну», – пояснює фахівець. Також він наголосив, що існує фактор, через який жир починає накопичуватися саме в області талії. За його словами, відразу після їжі організм починає виробляти інсулін, щоб підтримувати нормальний рівень цукру в крові.

Також інсулін регулює білковий та вуглеводний обмін, однак у якийсь момент, з віком, і у кожної людини це буває по-різному, процес вироблення інсуліну починає порушуватися, через що в області талії накопичуються жирові відкладення. Причому, як зазначив дієтолог, лише в небагатьох людей жир відкладається тільки на животі, і у більшості він починає розподілятися рівномірно по всьому тілу.

Поділись


Новини партнерів