Фахівець назвала чотири продукти для довголіття

Здоров’я та довголіття безпосередньо пов’язані з раціоном харчування та правильним способом життя. Про це розповіла експерт зі здорового харчування Холлі Зокколан. Вона наголосила, що існують чотири продукти для довголіття, які щодня потрібно включати до раціону.

Йдеться про оливкову олію, насіння, горіхи та авокадо. Як пояснила фахівець, корисні жири допомагають знизити рівень поганого холестерину, і тим самим вони захищають від інсульту та хвороб серця. Корисні жири також можна отримати з тофу, соєвого молока, арахісової олії та соєвих бобів. Крім того, якщо людина дотримується здорового способу життя, щодня вона повинна вживати достатню кількість продуктів із клітковиною. Її можна отримати із різних овочів.

“Переконайтеся, що ви отримуєте достатньо клітковини з овочів, і скоротіть кількість оброблених продуктів та продуктів з високим вмістом цукру у вашому раціоні”, – розповіла фахівець. Також вона перерахувала продукти, від яких необхідно назавжди відмовитись, якщо ви хочете прожити довге життя без серйозних проблем зі здоров’ям. Зокрема, з раціону слід виключити продукти з великим вмістом цукру, рафіновану олію, оскільки її очищають хімічним способом. Олія потрібна організму, проте краще вживати тільки оливкову.

Поділись


Новини партнерів