Медики перерахували найнебезпечнішу для фігури рибу

Фахівці зі Сполучених Штатів провели власне дослідження і встановили, що деякі види риби можуть привести до набору зайвих кілограмів. Дієтологи розповіли, що довгий час вважалося, що будь-яка риба, навпаки, повинна бути включена в дієти, спрямовані на схуднення, однак останні дослідження свідчать про те, що це абсолютно не так.

Як пояснили фахівці, наприклад, популярний атлантичний лосось є найнебезпечнішою для фігури рибою. Дієтологи пояснили, що лосось є джерелом корисних омега-3 і його рекомендується вживати для профілактики різних запальних процесів. Однак при регулярному вживанні лосося в організмі накопичується жир, і цю рибу ні в якому разі не можна включати в дієтичне харчування.

Крім того, американські медики попередили про небезпеку вживання тиляпії. Вона є рекордсменом за вмістом жирних кислот омега-6, і в одній порції, на перший погляд, абсолютно нешкідливої риби, міститься набагато більше калорій, ніж в порції жирного бекону або пончиків. А ще дієтологи не рекомендують включати в раціон рибу-меч, оскільки вона містять максимальну кількість ртуті. Ця риба буквально руйнує ендокринну систему і провокує розвиток багатьох недуг.

Поділись


Новини партнерів