Лікарі розповіли, які хвороби можуть негативно вплинути на характер людини

За зіпсованим характером людини можуть ховатися не лише психологічні проблеми, а й хвороби внутрішніх органів, нестача важливих речовин.

Лікарі розповіли, що підвищена дратівливість може говорити про наявність анемії, за якої організм відчуває дефіцит заліза, і у ньому порушується синтез гемоглобіну. Крім того, дратівливий і запальний характер людини, яка раніше була досить спокійною, може бути наслідком нестачі магнію. Фахівці підкреслили, що точно діагностувати брак якихось речовин повинен лише медпрацівник, провівши попередньо необхідні аналізи крові.

Лікарі також розповіли про те, що можуть означати сльозливість, меланхолія, зайва вразливість, які несподівано розвиваються у людини.

“За наявності зниженої або підвищеної функції щитоподібної залози проявляються плаксивість, часті коливання настрою від ейфорії до депресії”.

Також лікарі розповіли, що іноді приховані запальні інфекції викликають астенічний синдром, за якого виникає відчуття, що людина страждає на депресію. Фахівці додали, що на психіку людини можуть впливати навіть хвороби серця і судин. Наслідком цих патологій, наприклад, можуть бути забудькуватість, підозрілість, недоброзичливість і інші негативні риси, що виникають у результаті погіршення кровообігу мозку через проблеми у серцево-судинній системі.

Джерело

Поділись


Новини партнерів