Дієтологи розповіли про дієти по групі крові

Tape bottom food vegetable healthy diet

Дієта по групі крові вважається однією з найдоступніших, проте науково її ефективність не доведена. Багато фахівців упевнені в тому, що людина повинна дотримуватися раціону харчування, виходячи зі своєї групи крові.

Зокрема, людям з першою групою крові медики рекомендують дотримуватися м’ясної дієти, яка передбачає вживання великої кількості тваринного білка. А ось вживання зернових і бобових потрібно скоротити.

Людям з другою групою крові ідеально підходить рослинна дієта. Вони можуть сміливо вводити в раціон бобові, зернові, овочі, ягоди і фрукти. Тваринний білок також можна вживати, але в дуже обмеженій кількості. А ще представникам другої групи крові необхідно звести до мінімуму вживання молочної продукції, спиртних напоїв і кави.

Людям з третьою групою крові підходить найрізноманітніший раціон харчування. Їм рекомендовано вживати кисломолочну продукцію, червоне м’ясо, фрукти і овочі. Виключити з раціону доведеться всю продукцію з пшеничного борошна, томати і морепродукти.

Як відзначили дієтологи, четверта група крові є рідкісною на планеті, і представникам цієї категорії підходить практично будь-який раціон харчування. Вони можуть без шкоди для фігури вживати навіть жирне м’ясо. Однак експерти відзначили, що бажано виключити спиртні напої, квасолю, кукурудзу і яловичину.

Поділись


Новини партнерів