П’ять натуральних розріджувачів крові, які рятують від інсульту і тромбів

Природні інгредієнти з протизапальною дією не гірше ліків захищають від утворення смертельно небезпечних згустків в судинах

Прийом медичних антикоагулянтів для розрідження крові може викликати такі наслідки, як внутрішня кровотеча, виразка шлунка, головні болі і ряд інших побічних ефектів. Що ж робити для профілактики тромбозу? В цьому випадку прихильники натурального лікування радять звернути увагу на природну аптечку.

5 натуральних розріджувачів крові

Куркума. Тисячоліттями ця пряність використовується як протизапальний і знеболюючий засіб. Дослідження підтвердили, що ефект від куркуми можна порівняти з дією нестероїдних протизапальних препаратів, але без побічних наслідків.

Ананас. Фермент бромелайн володіє сильними протизапальними властивостями. Особливо корисно його приймати натщесерце. Він добре допомагає при подагрі і від утворення каменів в нирках.

Імбир. Одна з найдавніших спецій допомагає при запаленні суглобів і м’язів, а також зміцнює імунну систему, зменшує розлади травлення.

Часник. Володіє сильними протизапальними протимікробними, протигрибковими та противірусними властивостями. Вживання в їжу сирого або злегка приготованого часнику, заварювання часникового чаю – найбільш ефективні методи його використання в лікувальних цілях.

Вода. Один з кращих розріджувачів крові. Через брак води кров стає густою, що призводить до утворення згустків. Достатня кількість води допомагає тримати в тонусі серцево-судинну систему.

Джерело

Поділись


Новини партнерів