Який горіх допоможе вам позбутись вісцерального жиру

В організмі є два основних типи жиру, і один набагато шкідливіший за інший. Вісцеральний жир, який накопичується біля органів черевної порожнини, може перешкоджати життєво важливим процесам в організмі, наприклад, виробленню інсуліну. Проте підшкірний жир, помітний ззовні, привертає до себе основну увагу, пише Жіночий світ з посиланням на Express.

На щастя, накопичення вісцерального жиру можна зменшити, якщо змінити спосіб життя, особливо харчування. Згідно з дослідженням, опублікованим в журналі American Heart Association, мигдаль може допомогти вам позбутись відвислого живота.

У дослідженні порівнювали раціон, який включав мигдаль, та раціон, який включав ту ж кількість вуглеводів, приміром булочок. Вуглеводна дієта не мала впливу на вісцеральний жир учасників, а у тих учасників, які вживали мигдаль, запаси вісцерального жиру скоротились.

Також дослідження покази, що регулярне вживання мигдалю сприяє зменшенню ризику хвороб серця за рахунок того, що він збільшує кількість антиоксидантів у крові та сприяє покращенню кровотоку.

Інші важливі поради для спалення вісцерального жиру включають підрахунок калорій та збільшення споживання нежирного білка, який дає більш тривале відчуття ситості, ніж жири та вуглеводи.

Хорошими джерелами білка є куряча грудка, тунець, скумбрія, лосось, яйця, молоко, сочевиця, нут, горіхи та соя.

Необхідно виключити з раціону цукристі продукти та доданий цукор, а також регулярно виконувати фізичні вправи.

Поділись


Новини партнерів