6 продуктів, які допоможуть вам побороти постійну втому

Карантин, безумовно, вплинув на наші звички. Ми стали надто багато часу проводити, сидячи на одному місці з чимось смачненьким у руках, і це зовсім не корисно для нас. Для підтримки фізичного та психічного здоров’я дуже важливо залишатись активними. І якщо ви хочете збільшити рівень фізичної активності, але вам заважає брак енергії та витривалості, деякі продукти можуть вам у цьому допомогти, пише Жіночий світ.

Якщо не зважаючи на здорову дієту ви увесь час відчуваєте, що вам бракує сил навіть на повсякденні справи, вам варто включити у раціон ці 6 продуктів:

Йогурт. Йогурт містить кальцій і білок. Але це далеко не все. Оскільки він заспокійливо діє на шлунок і легко засвоюється, він ідеально підходить для перекусу і навіть для виживання натщесерце. Якщо до йогурту додати трохи фруктів, це може допомогти вам збільшити споживання поживних речовин та добре вплине на вашу витривалість.

Банани. Банани належать до продуктів, які подобаються більшості людей. Також це один з тих продуктів, які допомагають збільшити нашу витривалість і додають нам сил. Цей фрукт багатий на вуглеводи, такі як крохмаль та природні цукри, які забезпечують нас енергією на увесь день.

Вівсянка. Вівсянка – одна з найкращих продуктів, з яких можна розпочати свій день. Вівсяна каша насичена поживними речовинами і багата на клітковину, тому вона забезпечує ваше тіло вкрай необхідною енергією. Це також чудова їжа для перекусу перед тренуванням, якщо ви хочете збільшити його ефективність. Додайте трохи горіхів та насіння, щоб ще більше посилити її корисні властивості.

Яйця. Яйця доступні, легко готують та відрізняються універсальністю. Вони не лише багаті на білок та інші поживні речовини, а і сприяють формуванню м’язової тканини та збільшують нашу витривалість. Також яйця багаті на незамінні амінокислоти, які допоможуть вам побороти втому.

Арахісове масло. Арахісове масло – це один з найпопулярніших варіантів сніданку в багатьох країнах. Якщо у вас немає алергії на арахіс, то можете почати день зі скибочки мультизернового хліба з арахісовою пастою. Вона багата на білки та корисні жири, які допоможуть побороти голод та забезпечать вас енергією.

Мигдаль. Горіхи мигдалю надзвичайно поживні. Вони не лише посилюють метаболізм, а і роблять нас більш енергійними та витривалими. Серед корисних речовин, якими вас може забезпечити мигдаль, є клітковина та корисні жири.

Поділись


Новини партнерів