5 натуральних зволожувачів, що можуть бути у вас вдома

Вживання фруктів, овочів, трав та спецій допомагає нам залишатись здоровими, додає нам сил, зміцнює імунітет, а також сприяє контролю ваги тіла. Та в них є й інші переваги, про які більшості відомо значно менше. Наприклад, вони допомагають зробити шкіру гарною та здоровою, пише Жіночий світ з посиланням на NDTV Doctor.

Всі ми хочемо, щоб шкіра була красивою. Найпростіше досягти цього за допомогою натуральних інгредієнтів, які є найбільш корисними та доступними. І якщо ви вже зневірились підібрати найкращий зволожувач для вашої сухої чи жирної шкіри, то можете дуже здивуватись, дізнавшись, що увесь цей час він міг бути на вашій кухні.

Ось 5 натуральних зволожувачів, які можна знайти в кожному магазині:

Куркума. Ця золотиста спеція особливо ефективна проти вугрів та почервоніння завдяки своїм антибактеріальним властивостям. Якщо у вас нерівний тон шкіри, то маски з куркумою допоможуть вам виправити ситуацію.

Мед. Мед – це джерело антиоксидантів та інших поживних речовин, які необхідні для зміцнення здоров’я. Мед глибоко зволожує шкіру зсередини і усуває надмірну сухість. Це природний засіб, який розгладжує зморшки і надає шкірі сяйва.

Йогурт. Йогурт – це не просто корисна закуска, а і чудовий засіб для догляду за шкірою. У ньому присутня молочна кислота, яка є одним із найпоширеніших інгредієнтів, що містяться в дорогих засобах. Ви навіть можете поєднувати його з іншими природними інгредієнтами та наносити прямо на шкіру.

Алое вера. Засоби на основі алое – це найпопулярніші способи боротьби з сонячними опіками та сухістю шкіри. Алое багате на вітаміни А, С, Е та В12, які допомагають зменшити шкоду, заподіяну вільними радикалами, також у ньому містяться ферменти, які зменшують запалення.

Кокосова олія. Ця суперпопулярна олія використовується скрізь – від кулінарії до догляду за волоссям. Це не тільки природний зволожувач, за допомогою кокосової олії можна також знімати макіяж та відлущувати шкіру на тілі. Вона вбирається у шкіру, завдяки чому пом’якшує, очищує та зволожує шкіру зсередини.

Поділись


Новини партнерів