Найкращі та найгірші молочні продукти для людей, які дотримуються кето дієти

Про користь кето дієти говорять усі, від любителів фітнесу до світових знаменитостей. Ця дієта передбачає зниження споживання вуглеводів та збільшення частки жиру в раціоні. Все заради того, щоб дійти до фази, що зветься кетоз, коли організм розщеплює жир, а не вуглеводи, задля отримання енергії, пише Жіночий світ з посиланням на ETimes.

Заміна джерела енергії для вашого тіла може видаватись простою, та цієї дієти доволі складно дотримуватись. Потрібно ретельно обирати продукти, адже навіть хліб та молочні продукти можуть зруйнувати вашу систему харчування і звести нанівець усі зусилля.

Те, що ви дотримуєтесь кето дієти, не означає, що ви можете їсти які завгодно молочні продукти. Ви повинні бути особливо пильними, включаючи молочку у свій раціон. Ретельно перевіряйте вміст поживних речовин на етикетках. Якщо ваш улюблений молочний продукт має високий вміст цукру, його слід уникати.

Ось три найкращі та два найгірші молочні продукти для людей, які намагаються схуднути за допомогою кето дієти:

Масло. Масло – найкраще джерело жирів для тих, хто дотримується кето дієти. В ньому немає вуглеводів і міститься 11 г жиру на столову ложку. Масло містить жирні кислоти омега-3, однак молочні білки у нього майже не потрапляють, як і лактоза. Тому вершкове масло – це корисний різновид жиру для вашого тіла та мозку.

Сири. І кисломолочний, і тверді сири мають бути в раціоні людей, що дотримуються кето дієти. Крім жирів, ці продукти забезпечать вас білком, вітаміном А, вітамінами групи В та кальцієм.

Йогурт. У 100 грамах простого грецького йогурту міститься лише 3,6 г вуглеводів. Ви можете легко включити цей смачний молочний продукт у свій раціон, якщо будете перевіряти вміст вуглеводів на кожній етикетці. Ви можете зробити його більш ситним і корисним, додавши трохи горіхів.

Найгірші:

Морозиво. Улюблене морозиво категорично не можна вживати, коли ви дотримуєтесь кето дієти. Морозиво містить багато вуглеводів, переважно їх джерелом є доданий цукор. У 100 г ванільного морозива міститься приблизно 24 г вуглеводів.

Ароматизовані продукти. Ароматизовані молоко та йогурти не підходять вам, якщо ви дотримуєтесь кето дієти. Смаку їм надає доданий цукор, який може завадити вам скинути зайву вагу.

Поділись


Новини партнерів