5 овочів, які допоможуть вам швидко схуднути

Жир на животі не лише псує наш образ у власних очах та очах оточуючих, а і шкодить нашому здоров’ю. Деякі дослідження вказують на жир у зоні живота, як на ознаку підвищеного ризику розвитку діабету, хвороб серця та інших небезпечних захворювань, пише Жіночий світ з посиланням на Times Now.

Багато хто намагається позбутись жиру на животі, але це доволі складно, а враховуючи, що спосіб життя сучасної людини передбачає все менше руху, можна очікувати, що ця проблема лише загострюватиметься.

Є декілька здорових продуктів, що сприяють схудненню, в тому числі і спаленню вісцерального жиру. Крім того вони містять велику кількість поживних речовин і антиоксидантів, а тому допомагають зміцнити здоров’я в цілому. Наприклад, гарними джерелами вітамінів, мінералів і антиоксидантів є овочі.

Ось 5 найкращих овочів, які допоможуть вам прискорити схуднення і втрату жиру в зоні живота:

Листова зелень. Шпинат та інші види листових зелених овочів, такі як капуста, салат тощо, чудово спалюють жир на животі, а також дуже поживні. Було проведено кілька досліджень щодо жироспалювальних властивостей шпинату, і всі вони показали гарні результати. Доповніть сніданок чи обід невеликою кількістю відвареного шпинату, щоб налаштувати організм на спалення жирових запасів.

Гриби. Це ситний та смачний продукт, який відрізняється універсальністю. Їх додають навіть у каву, аби підвищити її харчову цінність. Відомо, що гриби сприяють схудненню та спалюванню жиру, регулюючи рівень глюкози в крові. Вони багаті на білок і можуть допомогти вам посилити метаболізм, що прискорює втрату жиру.

Цвітна капуста і броколі. Крім високоякісної клітковини, мінералів та вітамінів, що зміцнюють здоров’я, броколі містить фітохімікати, які сприяють посиленню втрати жиру в організмі. Те саме стосується цвітної капусти. Крім того, цвітна капуста допомагає боротися з інфекціями і містить фітонутрієнт сульфорафан, а також пристойну кількість фолієвої кислоти та вітаміну С.

Перець чилі. При вживанні перцю чилі виробляється тепло. Цей ефекти сприяє збільшенню витрати калорій, а також прискорює окислення жиру в організмі. По суті, гострий перець допомагає прискорити схуднення.

Гарбуз. Цей овоч відрізняється низькою калорійністю та високим вмістом клітковини. Це робить його одним з найкращих овочів для тих, хто хоче позбутись зайвої ваги. Гарбуз дуже універсальний – його можна додавати до рагу, салатів, м’ясних страв, а також готувати з нього соки та смузі.

Поділись


Новини партнерів