
Вчені рекомендують включити в раціон ці продукти, оскільки вони володіють властивостями, які природним чином відновлюють і очищають життєво важливий орган – печінку, пише Жіночий Світ.
Так, медики радять вживати цитрусові, зокрема лимон і лайм, а також грейпфрут. Ці продукти сприяють детоксикації організму, стимулюють вироблення печінкових ферментів, а також нормалізують рівень pH.
Також включіть в свій раціон яблука і овочі сімейства хрестоцвітих (Брюссельська капуста, брокколі). Вони допомагають боротися із запальними процесами. А також значно знижують ризик виникнення онкологічних захворювань.
Читайте також “Які вітаміни потрібні восени та в чому їх можна знайти: перелік продуктів”
Крім того, фахівці радять вживати буряк, авокадо, часник, волоські горіхи, оливкову олію і куркуму.