Науковці назвали напій, який може збільшити тривалість життя

Оскільки все більше людей починають приділяти більше уваги своєму здоров’ю, корисні та натуральні продукти стають популярнішими. На думку експертів в галузі охорони здоров’я, ви можете зміцнити своє здоров’я, вживаючи імбирний чай, пише Жіночий світ з посиланням на Express.

Відомо, що імбирний чай допомагає контролювати кров’яний тиск, сприяє зниженню ваги, запобігає розвитку серйозних захворювань, завдяки чому він може збільшити тривалість вашого життя.

Імбир містить близько 25 видів антиоксидантів. Вони борються із пошкодженнями, завданими вільними радикалами, що допомагає запобігти хворобам серця, артриту, а також зменшити ризик розвитку деяких видів раку.

Літні люди, які мають проблеми зі шлунково-кишковим трактом, повинні включити імбирний чай до свого раціону. Якщо випивати чашку імбирного чаю перед кожним прийомом їжі, імовірність появи виникнення проблем із травленням стає значно нижчою. Здоров’я шлунка та кишечника має велике значення для збільшення тривалості життя.

У дослідженні 2008 року сказано, що у групі, яка вживала імбир, відбулося суттєве зниження рівня тригліцеридів та ЛПНЩ, порівняно з групою, яка вживала плацебо. Також в крові учасників з групи, яка вживала імбир, був вищий рівень ЛПВЩ, однак рівень ліпопротеїдів дуже високої щільності був вищий в крові учасників з групи, яка приймала плацебо.

Інше дослідження, виявило, що екстракт імбиру викликав зниження рівнів ЛПНЩ та глюкози в сироватці крові щурів.

Крім того, імбир може збільшити вашу тривалість життя, знижуючи ризик розвитку різних форм раку. Наприклад, невелике дослідження, в якому взяли участь 30 осіб, показало, що вживання 2 г екстракту імбиру на день, допомогло знизити ризик раку кишечника.

Поділись


Новини партнерів