Скільки води потрібно, щоб полегшити симптоми хвороби Паркінсона

Хвороба Паркінсона викликається втратою нервових клітин в певних частинах мозку. Ці клітини необхідні для того, щоб передавати сигнали між мозком та іншими частинами нервової системи. Зазвичай симптоми хвороби Паркінсона спочатку легкі, але з часом вони стають усе помітнішими, пише Жіночий світ з посилання на Express.

Одним зі способів знизити ризик розвитку симптомів хвороби Паркінсона є збереження балансу вологи в організмі. Вода допомагає усунути запори, які є природним наслідком нервових змін в організмі.

Краще запобігти появі запору, ніж намагатись його лікувати. Для регулярного випорожнення потрібно щодня випивати від 6 до 8 склянок води, як повідомляє Американська асоціація хвороби Паркінсона.

“Хвороба Паркінсона сповільнює рухи кишечника, збільшуючи ризик запору”, – сказав представник організації. “Найкращий спосіб запобігти йому – це внести зміни і харчування та спосіб життя”.

Важливо не лише пити достатньо води, а і споживати багато клітковини, яка покращує травлення. А от чого варто уникати, то це продуктів, які підвищують ризик виникнення запорів, таких як жирне м’ясо, банани та біле борошно. Також можуть допомогти регулярні фізичні вправи.

До загальних ознак хвороби Паркінсона належать також тремор, уповільнення рухів та підвищення жорсткості м’язів, яка ускладнює мімічні рухи. Тремор зазвичай виникає у руках, коли вони розслаблені. В Україні зареєстровано понад 23 000 хворих на цю недугу.

Поділись


Новини партнерів