5 продуктів для сніданку, які сприяють схудненню

Давно відомо, що ранній підйом з ліжка має багато переваг. Однією з них є прискорення схуднення. Нещодавнє дослідження, проведене науковцями з Північно-Західного університету, показало, що люди, які зазнають впливу помірно яскравого ранкового світла, мають менший ІМТ, ніж ті, хто отримує більшу частину сонячного світла світла пізніше вдень, пише Жіночий світ з посилання на ETimes.

Ще одна важлива частина наших ранків – це сніданок. Багато хто вважає його найважливішою трапезою дня, особливо для тих, хто намагається схуднути. Ось кілька варіантів сніданку, які допоможуть вам скинути кілька кілограмів:

Вівсянка – це багате джерело клітковини. Клітковина живить корисні бактерії в нашому кишечнику, допомагає їм виживати та процвітати. Крім того, клітковина робить вівсянку ситною та сприяє підсиленню обміну речовин.

Надзвичайно корисним доповненням до сніданку буде звичайне яблуко. Яблуко можна з’їсти саме по собі, а можна нарізати та додати до каші. Яблука містять клітковину, фруктозу та цілий ряд вітамінів.

Фаворитом серед продуктів для сніданку у всьому світі залишаються яйця. Вони є прекрасним джерелом білка, а також вітамінів A, D та B12. Крім того, вони недорогі, ситні та універсальні, адже з них можна приготувати цілий ряд страв.

Багато хто обирає для сніданку йогурт, адже вони містять вуглеводи, корисні жири та білки. Також йогурт містить пробіотики, які зміцнюють здоров’я кишечника та сприяють покращенню травлення.

Кава та чай, без яких більшість не уявляють свого сніданку, містять антиоксиданти і в поміркованих кількостях знижують ризик серцевих нападів. Також вони сприяють пришвидшенню метаболізму, що допомагає у схудненні.

Поділись


Новини партнерів