6 незвичайних способів використання антиперспіранту

Антиперспірант – один з найнеобхідніших засобів по догляду за шкірою, особливо під час літньої спеки. Вони запобігають появі неприємного запаху та розмноженню бактерій під пахвами, пише Жіночий світ з посиланням на ETimes.

Але мало хто знає, що антиперспіранти можна використовувати і на інших частинах тіла, що влітку особливо актуально. Ось 6 способів їх використання, про які ви раніше не чули.

Наприклад, якщо у вашій шафі є неприємний запах, ви можете покласти на полицю твердий дезодорант і він ароматизуватиме шафу.

Влітку багато жінок страждає від надмірного потовиділення під грудьми, яке може призвести до подразнення шкіри. Цього можна уникнути, якщо скористатись антиперспірантом в цій зоні.

Також поширеною літньою проблемою є спітніння внутрішнього боку колін, особливо під час виконання фізичних вправ. Якщо ви нанесете сюди антиперспірант то можете вирішити цю проблему.

На внутрішньому боці стегон також можуть виникати подразнення, спричинені потом та високою температурою. Якщо ви скористаєтесь твердим антиперспірантом на внутрішньому боці стегон, то уникнете подразнень і збережете шкіру сухою.

Більшість антиперспірантів містять зволожуючі та знімаючі подразнення компоненти. Тому, якщо у вас є подразнення, скажімо від бритви, ви можете нанести на них антиперспірант.

У ситуації, коли лак злущується, а засобу для його видалення під рукою немає, вас може виручити дезодорант в аерозолі. Просто нанесіть його на нігті та видаліть лак ватним диском, як звичайно. Може знадобитись більше, ніж одне нанесення дезодоранту, що повністю видалити лак, але він може виручити, коли немає можливості скористатись спеціальним засобом.

Поділись


Новини партнерів