Як картопля може допомогти зняти біль у шиї

Коли ми стикаємося з головним болем або болем в тілі, то одразу тягнемось по знеболювальне або пляшку з гарячою водою. Але фахівець пояснив, що у кожного з нас вдома є ще один предмет, який може допомогти полегшити біль, особливо в області шиї, пише Жіночий світ з посиланням на Mirror.

За словами Стівена Макінде, директора з клінічних питань клініки Perfect Balance, звичайна картопля може стати вашим порятунком. Він пояснює, що за період карантину до клініки звернулось багато пацієнтів з болями в шиї та мігренями. Найчастіше проблема полягала у неправильній позі при роботі за комп’ютером.

“Коли екран знаходиться на лінії вашого зору, все гаразд. Але якщо ви працюєте за ноутбуком і вам доводиться дивитись вниз, як це часто буває, голову потрібно постійно тримати нахиленою вперед. Це сильно навантажує верхню частину спини”, – коментує Макінде. “З часом це викликає пекучий біль в трапецієподібному м’язі, м’язах шиї та хребті”.

Фахівець пояснив, як картопля може цьому зарадити. “Краще використовувати тенісні м’ячі, але більшість людей не мають їх вдома. Тому можна скористатись звичайною картоплею”.

Потрібно взяти дві картоплини (найкругліші, які знайдете), скріпити їх скотчем та покласти собі під потилицю. Лежати при цьому потрібно рівно, тому найкраще буде лягти на підлогу.

“Так ви допомагаєте шиї розслабитись та відновити її природне положення”, – коментує експерт.

Поділись


Новини партнерів