3 здорові закуски, які допоможуть вам схуднути

Карантинні обмеження поступово знімають, а температура повітря підвищується. Разом з цим знижується потяг до “комфортної” їжі і нездорових закусок. Насправді, ви можете навіть скористатись можливістю скинути кілограм або два, пише Жіночий світ

Хоча навряд чи цього літа будуть популярні пляжі, а чи відкриють басейни та аквапарки взагалі неясно, підтримка оптимальної ваги дуже важлива для здоров’я загалом та імунітету зокрема. Особливо це важливо, враховуючи, що восени ми можемо зіткнутися з другою хвилею коронавірусної інфекції.

І хоча більшість із нас не може без перекусів між прийомами їжі, замість високооброблених закусок з великою кількістю жирів, солі та доданого цукру, ви можете обрати здорові, які практично не містять калорій. Ось три продукти, якими можна безпечно насолоджуватись в будь-який час, не переймаючись через зайві кілограми:

Селера. Це не повинно стати несподіванкою. У 100 г селери міститься всього 14 калорій, це навіть менше, ніж в огірках. Звісно, селера не відрізняється ситністю, тому якщо ви справді зголодніли, краще додати до неї щось та зробити салат, але якщо вам просто нудно (а саме через це ми робимо більшу частину перекусів), селера – просто ідеальний варіант.

Норі. Ця закуска підійде вам, якщо ви хочете чогось солоного. На відміну від звичних солоних закусок – чіпсів, крекерів та сухариків, стандартна пачка норі на 10 листів містить близко 35 калорій.

Рисові хлібці. Вони мають низьку калорійність та практично не містять вуглеводів. Їх можна їсти як самостійну страву, так і в комбінації з іншими продуктами замість звичайного хліба. Один рисовий хлібець містить близько 35 калорій. Оскільки до нього не додають ані солі, ані цукру, його можна їсти з м’ясом і солоним сиром або ж фруктами та ягодами.

Поділись


Новини партнерів