Як кокосова олія може допомогти у схудненні

Не тільки фізична активність, але і наш раціон має значення, коли мова йде про схуднення. Невеликі зміни в раціоні можуть допомогти спалити жир та прискорити процес скидання ваги, пише Жіночий світ з посиланням на ETimes.

Кокосова олія прекрасно доповнить раціон людей, які намагаються позбутись зайвих кілограмів. Вона має багато корисних властивостей, від покращення еластичності шкіри до зниження рівня цукру в крові.

Кокосова олія містить багато вітаміну Е, антиоксидантів та поліфенолів, які допомагають збалансувати рівень гормонів в організмі. Це може запобігти набору ваги, спричиненого гормональним дизбалансом.

Однак не вся кокосова олія однаково корисна. Якщо ви хочете схуднути, найкраще обирати кокосову олію першого віджиму. Вона не містить насичених жирів, які призводять до збільшення ваги та збільшення рівня холестерину в крові.

Дослідження показали, що споживання середньоланцюгових жирних кислот, які містяться в кокосовій олії, допомагає посилити обмін речовин та швидше спалювати енергію.

Існують різні способи додати кокосову олію до свого раціону. Ви можете смажити на ній овочі і додавати її до рагу замість звичайної соняшникової олії. Для цього достатньо 1-2 чайних ложок.

Також ви можете додавати зовсім трошки кокосової олії до своєї ранкової кави.

Якщо ви полюбляєте заправлені олією салати, то кокосова олія теж для цього годиться.

Але те, що коксова олія корисна, ще не означає, що її можна вживати скільки завгодно. Дослідження показують, що 2 столових ложок на день більш, ніж достатньо

Поділись


Новини партнерів