Вчені назвали їжу, відмова від якої викликає тривожні розлади

Онколог розповіла, які овочі та фрукти корисно їсти зі шкіркою

Фахівці з Канади провели дослідження і з’ясували, що відмова від овочів і фруктів навіть в малих дозах може спровокувати тривожні розлади.

Експерти переконані, що через відмову від овочевих салатів або свіжих фруктів ризик виникнення тривожності у людини зростає на 24%. Причому розлад буде розвиватися сильніше, якщо у людини в організмі є надлишок жиру.

Вчені заявили, що, згідно з результатами їхніх досліджень, якщо рівень жиру в організмі людини більше 36%, то ризик виникнення тривожного розладу у неї зростає на 70% і більше. Також фахівці відзначили, що до тривожних розладів схильні в основному самотні люди – 13,9%. У тих, хто жив з партнером, цей показник дорівнював 7,8%.

Учасниками дослідження канадських учених стали понад 26 тисяч осіб. Їх вік коливався від 45 до 65 років.

Поділись


Новини партнерів