Експерти назвали кращі перекушування перед сном для поліпшення метаболізму

Експерти розповіли про кращі перекуси перед сном, за рахунок яких можна підвищити метаболізм. Це дозволить більш ефективно спалювати жир навіть під час нічного відпочинку.

Хорошим рішенням для пізнього перекусу стане сир в кількості не більше 200 грамів, що підтверджують результати дослідження вчених з Університету штату Флорида в США. За рахунок білка, що міститься в продукті м’язи в нічний час краще відновлюються, переваги є і для обміну речовин.

Нут легко засвоюється організмом, а ще він багатий білком і вітамінами групи B. За рахунок цієї страви пригнічується апетит, що на наступний день дозволить уникнути переїдання. Можна на ніч обмежиться скибочкою цільнозернового хліба і парою ложок хумусу.

Це допоможе поповнити запаси магнію і вітамінів групи B, а також більш ефективно спалювати жири. Незадовго до сну можна з’їсти 200 грамів грецького йогурту, де міститься багато кальцію. Крім того, в продукті є великі обсяги казеїну, що відповідає за контроль рівня цукру.

Можна ввечері випити півсклянки гранатового соку або з’їсти 15 мигдальних горіхів, що поліпшить сон і забезпечить організм додатковим білком.

Джерело

Поділись


Новини партнерів