Лікарі назвали кращий фрукт для профілактики раку

Диня здатна захистити організм від небезпечних захворювань.

Вчені радять вживати диню в сезон мінімум по 100 г в день, так як саме в дині міститься велика кількість вітамінів і мінералів, які здатні захистити організм людини від ракових захворювань та інсульту.

Експерти стверджують, що диня містить вітамін С, який важливий для росту і підтримки в нормальному стані всіх тканин тіла.

Також багато видів динь містить вітаміни групи В, які успішно допомагають переробляти вуглеводи. Однак вчені знайшли ще одне вельми корисну властивість. Каротиноїди, якими багата диня, здатні захистити людину від ракових захворювань. 

Також речовина під назвою антикоагулянт аденозин здатна розріджувати кров і знижувати ймовірність інсульту і захворювань серця. Тому медики рекомендують в літню пору частіше вживати диню.

Джерело

Поділись


Новини партнерів