Для тих, кому за 40: які напої омолодять будь-яку жінку?

Зберегти молодість можна за допомогою харчування. Якщо включити в свій раціон правильні напої, то домогтися бажаного результату не складе ніяких труднощів.

Чай з листя малини

Чай саме з листя малини, а не з малиновим варенням. Це важливе уточнення, яке допоможе жінці омолодитися. Такий напій має неповторний смак. А по-друге, чай з листям малини не додасть зайвої ваги. Його можна застосовувати при гінекологічних та урологічних проблемах.

У складі листя малини, які можна застосовувати при приготуванні чаю, є магній, калій і залізо. Завдяки їм можна заспокоїти ниючі судини ніг, зміцнити м’язові тканини репродуктивних органів, позбутися від нудоти. За рахунок високого вмісту танінів знижуються запальні процеси. І найважливіше: такий напій стимулює вироблення естрогену.

Рецепт: одна чайна ложка листя малини заливається склянкою води, доводиться до кипіння. Настоювати потрібно протягом 15-20 хвилин. Потім рідину необхідно процідити через сито. Вживати напій з медом або парою сушених ягід.

Тепла вода з лимоном

Вода в принципі дуже корисний напій. А якщо вранці її пити теплою, та ще й з лимоном, то це буде вкрай корисно для жінки. Стакан такого напою принесе користь в будь-якому віці. Особливо після 40 років. Справа в тому, що в такому віці сповільнюється обмін речовин, тому вода з лимоном стане відмінним помічником в розгоні метаболізму. Крім того, підвищується вироблення лептину, він же гормон ситості.

Однак такий напій має певні протипоказання. Наприклад, його не варто пити при проблемах в роботі шлунково-кишкового тракту.

«Золоте» молоко

Цей напій називають Суперфудом. «Золоте» молоко має вкрай красивий відтінок за рахунок додавання в нього фарбувального елемента – спеції під назвою куркума. Але колір не найголовніше в такому напої. Важливим є те, що молоко з куркумою має низку позитивних властивостей. Зокрема, воно нормалізує гормональний фон, позбавляє від неврозів, сумного настрою, а також стабілізує сон. До речі, його краще пити ввечері, щоб заспокоїтися і привести в порядок думки.

Щоб приготувати «золоте» молоко, необхідно змішати 200 мілілітрів теплого молока з чайною ложкою куркуми, добре перемішати, після чого можна насолоджуватися смачним напоєм.
Джерело

Поділись


Новини партнерів