Лікарі розповіли, хто менше всіх ризикує захворіти на рак

Вчені встановили, яка група крові, не ризикує захворіти на рак. Виявляється, що у людей з першою групою крові, дуже низька можливість отримати онкологію.

Наукові співробітники Каролінського Університету, що знаходиться в Швеції, виявили, що найрідше рак з’являється у представників першої групи крові. Результати дослідження були отримані шляхом проведення відповідного дослідження за участю одного мільйона людей. Експеримент тривав 35 років.

Як в результаті виявилося, дуже мала ймовірність захворіти була в людей з 0 (I) групою. Організм виробляє спеціальні речовини, які протистоять вільним радикалам.

Також з’ясувалося, що у носіїв А (II) найчастіше піддаються онкологічним захворювання шлунка.

Також вчені відзначили, що причиною появи ракових захворювань частіше стає неправильне харчування, алкоголь, тютюн, прийняття медикаментів не за призначенням. Дослідники з Швеції радять уникати, продуктів, які протипоказані тій чи іншій групи крові. Таким чином, можна вберегтись не тільки від раку, але і від інших захворювань.

Крім того, необхідно більше рухатися, щоб шкідливі речовини, які все-таки потрапляють в наш організм швидше виходили звідти.

Джерело

Поділись


Новини партнерів