Відмова від цукру: що станеться з тілом?

Варто розуміти, що з їжею людина отримує різні види цукрів. Це фруктоза (з фруктів), лактоза (молочні продукти), сахароза (десерти, цукерки, йогурти, кетчуп, газована вода, оброблена їжа).Останні особливо шкідливі і наносять серйозної шкоди здоров’ю.

Що буде, якщо перестати їсти цукор?

Гормони прийдуть в норму

Якщо відмовитися від шкідливого ​​цукру, то перестануть виникати сплески інсуліну в крові. Чому це добре? Справа в тому, що інсулін запускає ряд гормонів, які дуже впливають на всі системи людського організму.

Варто відмовитися від цукру і гормональний фон прийде в норму. Перше, що стане помітно – це вранці стане простіше прокидатися, а працювати стане легше.

Імунітет запрацює в повну силу

Цукор впливає на активність флори кишечника. Відмовившись від цукру, через кілька тижнів кількість шкідливих мікроорганізмів істотно скоротиться. Правда, перший час буде здаватися, що відбувається цукрова ломка. В цьому випадку додайте в меню один фрукт на день. Краще це буде апельсин або яблуко. Підійде також ложка меду.

Хвороби відступлять

Виключивши цукор, зникнуть головні болі, важкість у животі, ломота в суглобах і інші нездужання, пов’язані із запальними процесами. Серед корисних ефектів – чиста і здорова шкіра.

Джерело

Поділись


Новини партнерів