Кісточка на нозі: 3 домашніх засоби від болю, деформації та запалення

Ці домашні засоби допоможуть позбутися від цієї болючої проблеми!

Це ненормальне і непривабливе випинання кісточки на великому пальці стопи дуже болісне, ​​особливо без належного лікування. Одним з основних факторів є нерівномірний тиск ваги на ступні. В результаті кістка запалюється, а суглоб починає деформуватися.

Особливо важливо застосовувати ці ефективні методи лікування відразу, як тільки ви виявили цю проблему. В результаті ви зможете швидко отримати результати і запобігти погіршенню стану і усунути деформацію суглоба.

1.Куркума

Куркумін відповідає за блокування болю, а також зменшує запалення, яке є першим симптомом проблем кісткових тканин. Це може бути використано при місцевому застосуванні і перорально.

складові:

  • 2 столові ложки куркуми
  • 2 столові ложки оливкової олії
  • щіпка меленого чорного або червоного перцю

Приготуйте суміш теплої оливкової олії, куркуми, нанесіть на кісточку, почекайте двадцять хвилин і промийте великою кількістю холодної води, повторюйте процедуру два рази в день.

А також додавайте цю суміш в салати, каші, овочі, рибу …

2. Холод

Іноді суглоби починають опухати, викликаючи сильний біль. Щоб зменшити біль і набряк, почніть з застосування льоду. Це дійсно відмінний засіб. Низькі температури впливають на нервові закінчення, забезпечуючи відчуття полегшення.

Загорніть лід в рушник і помістіть його на кісточку на 10 хвилин. Відпочивайте і застосовуйте три рази. В результаті використання цього методу, ви відчуєте швидке полегшення болю і зменшення набряку.

3. Квіти ромашки

Вони володіють протизапальними властивостями, які усувають біль і набряк. В результаті застосування, компреси з ромашкою зменшують больові відчуття і запобігають подальшу деформацію суглоба.

складові:

  • 4 столові ложки квіток ромашки
  • 1 рушник
  • 250 мл води

У склянку окропу додайте квіти ромашки і дайте настоятися 15 хвилин. Нанесіть на уражений палець у вигляді теплого компресу, обгорнувши рушником.

А також рекомендується застосовувати ванночки з відваром ромашки і невеликої кількості соди. Після ванночки зробіть м’який масаж з оливковою або кокосовою олією. Потім надіньте шкарпетки і дайте суглобу відпочити. Особливо рекомендується застосовувати ввечері перед сном. В результаті ви отримаєте максимально швидкі результати.

Джерело

Поділись


Новини партнерів