Простий засіб для детоксикації і відновлення печінки

Чиста печінка – це здоров’я всього організму, життєва енергія, свіжий зовнішній вигляд і гарний настрій!

Печінка є лабораторією біохімії в організмі і відповідає за розкладання токсинів. Найчастіше надмірне споживання ліків, неправильне харчування і деякі бактеріальні та вірусні інфекції призводять до серйозних наслідків і становлять загрозу для здоров’я.

Процедура очищення і детоксикації печінки з використанням натуральних засобів є дуже потужним методом відновлення організму. А також позбавлення від токсинів і багатьох хронічних захворювань. Оскільки отруєння організму заважає включити механізм самовідновлення. А також значно знижує ефективність ліків і рецептів народної медицини.

Печінка в організмі діє як фабрика крові. А також допомагає зміцнити і стимулювати травлення.

Особливо важлива функція печінки – це очищення крові і виведення з неї всіх токсинів і шлаків.

В результаті починаєш розуміти, що чиста печінка означає здоров’я, життєву енергію, приємний зовнішній вигляд і гарний настрій.

Ми пропонуємо вам ефективний і дуже смачний рецепт для очищення печінки!

Для цього засобу виберіть якісні родзинки. Вам слід уникати родзинок дуже світло-жовтого кольору. Яскравий колір родзинок є результатом обробки діоксидом сірки або в кращому випадку порушення правил під час сушіння.

Якісні родзинки без блиску, не надто м’які або занадто тверді. Зерна повинні бути цілими і не пошкодженими.

Хороші родзинки повинні бути темного або коричневого кольору або світло-коричневого кольору, а також темно-синього. Після того, як ви вибрали хороші родзинки без хімічної обробки, ви можете почати готувати засіб для очищення печінки.

Вранці промийте родзинки і помістіть на 20-25 хвилин в холодну воду.
Потім промийте і помістіть родзинки в гарячу воду. Через 15 хвилин родзинки добре промийте чистою водою.

Помістіть вимиті родзинки (2 столові ложки) в стакан і заповніть його кип’яченою водою. Залиште на 24 години (до наступного ранку).

На наступний ранок випийте настій і їжте родзинки на голодний шлунок. Після цього вирушайте в ліжко на півтора-дві години. А також помістіть теплий рушник (або ще краще пляшку з гарячою водою) на праву сторону живота.

Ця процедура виконується один раз в тиждень.

Тривалість очищення і детоксикації печінки становить один місяць (тобто один раз на тиждень протягом місяця) і два рази в рік.

Намагайтеся їсти здорову їжу, без особливого приготування, уникайте м’яса, молочних продуктів, білого хліба, смаженої їжі, оброблених продуктів і великої кількості натрію, одночасно проводячи детоксикацію печінки, так як це завадить лікуванню.

І пам’ятайте, що це лікування ви почали, тому що хочете дбати про своє тіло. Почніть з турботи про своє харчування і годуйте свій організм корисною їжею.

Джерело

Поділись


Новини партнерів