Експерти озвучили основні причини розвитку онкологічних захворювань

Щорічно у всьому світі фіксується все більша кількість смертей від онкологічних захворювань. Експерти відзначають, деякі зміни в раціоні харчування та відмова від шкідливих звичок, що є однією з причин хвороби, можуть знизити ризик розвитку ракових пухлин.

Часті і сильні стреси, як з’ясували в результаті проведеного дослідження ізраїльські вчені, підвищують ризик розвитку онкологічних захворювань більш ніж на 60%. Вони пояснили це підвищеним навантаженням на гормональну систему, а також виснаженням наднирників. Збільшена кількість гормону робить негативний вплив на клітини ендометрія, яєчники і молочні залози, внаслідок чого зростає ризик розвитку пухлин.

Експерти в області медицини і здоров’я радять не вживати оброблені нітратами продукти. Також спровокувати розвиток онкологічних захворювань можуть порошкові напої. Рекомендують уникати продуктів, у складі яких є «аспартам» – штучний підсолоджувач. Він не тільки може спровокувати рак, але і призведе до інших недуг, наприклад, ожиріння або розсіяного склерозу.

Щоб уникнути проблем зі здоров’ям медики попереджають, при прийомі ліків потрібно вивчати їх склад. Так, в деяких вакцинах містяться ракові нейротоксини і інші небезпечні речовини. При виборі олії потрібно бути також уважними і намагатися уникати рафінованих і вибілених продуктів, що містять ряд хімічних добавок. Небезпеку для здоров’я можуть таїти і овочі або фрукти, оброблені пестицидами. Дані елементи підвищують рівень інсуліну в крові, що сприяє розвитку ракових клітин в організмі.

Джерело

Поділись


Новини партнерів