Наше здоров’я в товстій кишці: 5 простих трав, які усунуть всі проблеми

Якщо хочете поліпшити якість свого життя, то ці рецепти варто спробувати!

Погане функціонування товстої кишки, безсумнівно, є основним джерелом нагромадження токсинів і збільшення ризику розвитку серйозних захворювань.

Якщо ви хочете значно поліпшити якість свого життя, то варто регулярно піклуватися про здоров’я товстої кишки.

Для цього існує ряд трав, які можуть сприяти поліпшенню здоров’я товстої кишки.

1. Насіння фенхеля

Вони настійно рекомендується для усунення проблем в товстій кишці. Ви можете вживати їх у вигляді чаю, а також додавати в салати.

Користь для товстої кишки полягає в тому, що в цьму насінні багато антиоксидантів, які зменшують запалення. А також допомагають нам засвоювати живильні речовини і таким чином покращують травлення. А внаслідок ми попередимо появу як запору, так і діареї, так як вони забезпечують відмінний баланс в кишечнику.

Ви можете пити дві чашки чаю з насінням фенхеля в день, на сніданок і в другій половині дня. Вам потрібно лише покласти ½ чайної ложки цього насіння в чашку з окропом і дати постояти 15 хвилин. Результат буде фантастичний.

2. М’ята

Настій м’яти підійде для прийому двічі на день після їжі. Ця лікарська рослина відноситься до сімейства вітрогонних, спазмолітичних, а також заспокійливих рослин.

В результаті вона подбає про нашу травну систему і зменшить запалення. А також цей чай діє як сильний седативний засіб, зменшуючи біль і знімаючи будь-яке подразнення.

Для його приготування вам знадобиться тільки 1 чайна ложка сушеної м’яти на склянку окропу. Важливо, не додавати цукор, віддайте перевагу меду.

3. Насіння пажитника

Це дуже вдалий засіб для лікування кишечника і всієї травної системи. Їх властивості варіюються від здатності регулювати запори, зменшувати біль, запалення, занепокоєння, поліпшувати травлення, факт, який потрібно мати на увазі: в ньому високий вміст вітамінів групи В.

Бажано приймати їх один раз в день за сніданком. Всього одну чайну ложку цього насіння залити теплою водою і дати настоятися. З’їсти насіння і випити воду. Можна на основі цього настою приготувати смузі, додавши овочі або фрукти, а також насіння, горіхи і сухофрукти.

4. Чебрець

Чай з чебрецем є відмінним союзником товстої кишки. Його секрет в тому, що він очищає, видаляє шкідливі бактерії, токсини, а також зменшує запалення.

Вам потрібна тільки 1 чайна ложка сухої рослини на склянку окропу. Дайте настоятися, процідіть і додайте ложку меду.

5. Шавлія

Вона допомагає нам виводити токсини, жири, худнути і регулювати травну систему. Вживаючи дві чашки чаю в день, ви зменшите проблеми з кишечником. А також завдяки своїм заспокійливим властивостям вона розслабить, дозволить краще спати і нормалізує баланс гормонів.

Це природне лікування повинно супроводжуватися правильним харчуванням і фізичною активністю.

Джерело

Поділись


Новини партнерів