Простий засіб очищає артерії та контролює кров’яний тиск

Підтримка чистих і гнучких артерій є ключем до здорового життя без багатьох проблем зі здоров’ям!

У міру старіння наша шкіра втрачає еластичність, жир накопичується легше, а артерії починають втрачати гнучкість, збільшуючи тим самим можливі серцево-судинні ускладнення.

Якщо стінки артерій починають втрачати гнучкість, а також звужуються через жири, такі як холестерин або тригліцериди, то це реальний ризик для нашого здоров’я. Особливо тривожно, якщо це починає відбуватися в молодому віці. В результаті таких факторів, як погане харчування, стрес і малорухливий спосіб життя.

Поганий кровообіг не тільки збільшує ризик серцевих нападів, а також погіршується транспортування кисню до органів. В результаті знижується їх працездатність і приводячи до втоми і швидкої стомлюваності.

Ось як очистити і зміцнити артерії природним шляхом

рецепт №1

Якщо ми об’єднаємо інгредієнти з чудовими антиоксидантними, антисептичними, антибактеріальними і очисними властивостями, то отримаємо один з найпростіших і ефективних засобів для очищення артерій і зміцнення імунітету. Дуже просте в приготуванні рішення, яке варто спробувати через його високу ефективність.

Помістіть в блендер сік 6 вижатих лимонів і 10 очищених зубчиків часнику. Подрібніть до однорідного стану. Потім додайте 1 стакан меду і ретельно перемішайте. Помістіть суміш у банку і зберігайте її в холодильнику. З’їжте 1 столову ложку перед обідом і ще одну перед вечерею. Повторюйте процес протягом 2 тижнів, відпочиньте 10 днів і повторіть при необхідності.

рецепт №2

У куркуми є активне з’єднання, назване куркумін, який є потужним антиоксидантом і протизапальним засобом. А також він сприяє розрідженню крові. В результаті запобігаючи тим самим утворення згустків і знижуючи ризик серцевих нападів.

Додайте чайну ложку порошку куркуми і столову ложку меду на склянку теплого рослинного молока. А також додайте в нього дрібку чорного меленого перцю, для активізації цілющих властивостей куркуми. Випийте його перед сном.

На додаток до очищення артерій, молоко допоможе нам розслабити нерви й поліпшити сон.

Ви можете комбінувати його вживання з попереднім засобом.

Поради по очищенню й омолодженню артерій

Включати в свій раціон продукти, багаті вітаміном В, С і Е, а також продукти, багаті омега-3 жирними кислотами, такі як лосось, сардини, тунець, скумбрія, оселедець. Особливо насіння чіа і льону, збільшіть вживання продуктів, багатих на клітковину. Контролюйте стрес та гормональний баланс.

Джерело

Поділись


Новини партнерів