Ефективний і простий засіб для очищення кишківника від токсинів

Потужні властивості цієї суміші швидко і просто очистять кишківник і зменшать талію!

Вкрай важливо регулярно очищати товсту кишку, щоб усунути відходи і токсини, що зберігаються там.

Токсини – це шкідливі і токсичні речовини, які накопичуються через погане харчування, недостатньої гідратації, відсутності фізичної активності і стресу.

Кишківник – це одна з важливих частин вашого травлення, він сприяє засвоєнню поживних речовин, необхідних для правильного функціонування організму і допомагає позбавитися від токсинів.

Якщо впродовж тривалого часу токсини не виводяться з товстої кишки, то це погіршує стан мікрофлори кишківника і запобігає поглинанню необхідних поживних речовин.

Щоб очистити ваш кишківник ви можете використати цей простий рецепт з двох інгредієнтів, які є на кухні у кожної господині.

Поєднання цих двох інгредієнтів нейтралізують токсини і і інші шкідливі речовини, що зберігаються в товстій кишці, а також зміцненню імунної системи.

Ці інгредієнти багаті мінералами, вітамінами і антиоксидантами, які борються з вільними радикалами і запобігають раку товстої кишки.

Також ця унікальна комбінація зменшує рівень поганого холестерину, лікує кислотний рефлюкс, біль в суглобах і екзему, борються з втратою енергії, надмірною втомою і навіть з неприємним запахом з рота.

Рецепт для очищення товстої кишки!

Інгредієнти:

2 столових ложки яблучного оцту.
2 столових ложки меду.
1 склянка теплої води.

Приготування:

Щоб підготувати цей очищаючий тонік, просто додайте інгредієнти в склянку теплої води і перемішайте до повного розчинення.

Щодня приймайте склянку такого очищаючого тоніку натщесерце, поки не помітите поліпшення.

Перед застосуванням будь-яких народних рецептів рекомендується проконсультуватися з лікарем.

Джерело

Поділись


Новини партнерів